Tatăl vitezomanului împarte vinovăţia carnagiului din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Hauptmann
Doru Hauptmann

Doru Hauptmann insinuează că fiul său nu este singurul care trebuie să dea socoteală pentru tragedia de la Birda. Omul de afaceri spune că aşteaptă decizia instanţei de judecată în ceea ce priveşte vinovăţia tânărului care a provocat un accident cu şase morţi.

Trimiterea iminentă în judecată a tânărului Claudiu Hauptmann, autorul „carnagiului din Banat”, în care şi-au pierdut viaţa şase persoane, este privită ca un lucru firesc de tatăl şoferului care a gonit pe o ploaie torenţială cu 160 de km/h.

Citiţi şi: Focşani: Averea fostului poliţist Rotaru este luată la control

Doru Hauptmann admite că fiul său s-ar putea face vinovat de nenorocirea petrecută acum jumătate de an, dar crede mai degrabă într-o culpă comună. „Este un caz pe rol, eu cred în actul de justiţie şi, dacă fiul meu e vinovat, va plăti. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat, nimeni nu şi-a dorit asta şi trebuie să lăsăm justiţia să-şi facă treaba. Poate că este vorba de o culpă comună, pentru că sunt foarte multe întrebări şi probleme de ridicat”, susţine Hauptmann senior.

Potrivit acestuia, tânărul, care a susţinut recent proba orală la Limba Română a bacalaureatului, încearcă să treacă peste nenorocirea în care şi-a pierdut viaţa şi iubita sa, Adelina Ardelean. „Băiatul îşi vede de viaţa lui. Ce vreţi să fac, să-l ţin numai în casă? Dacă va fi găsit vinovat, probabil, va face cinci, zece sau ştiu eu câţi ani de puşcărie. Dar numai justiţia este în măsură să stabilească vinovaţii. Nu mai puteam face nimic, decât să ne ocupăm de cei doi care au supravieţuit”, mai spune resemnat Doru Hauptmann.

Accidentul a avut loc în luna iulie 2009. Două prietene ale şoferului Claudiu Hauptmann şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane maşina pe care a lovit-o tânărul au decedat. Este cel mai grav accident din ultimii 10 ani din Banat.

Citeşte şi:

Vitezomanul Hauptmann susţine proba orală la română

Ancheta carnagiului din Banat se apropie de final

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite