Zeci de cărășeni au așteptat șase ore în tren ca să ajungă la destinație

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În gara din Valea Timișului, Caraș-Severin, oamenii au trecut prin clipe de nedescris. În jurul orelor 20.00 trenul în care se aflau mai multe persoane s-a oprit. Ore în șir au încercat să afle ce se întâmplă șI când vor putea să ajungă la destinație.

Poile de ieri seară și din această dimineață au afectat mersul trenurilor. Oamenii au așteptat în trenuri sau în sălile de așteptare chiar și nouă ore. Marian Mesinschi, de 34 de ani, trebuia să ajungă la Băile Herculane. Tânărul povestește că nimeni nu a făcut nimic ca să-i ajute pe cei din tren. „A fost o incertitudine totală. Am încercat să iau legătura cu șeful de tren, dar fără nicun rezultat. În compartiment vagonul nostru a fost și o femeie de 85 de ani. Nimeni nu a venit să ne întrebe dacă avem nevoie de ceva, de o sticlă de apă“, povestește Marian Mesinchi.

I-au dat jos din tren
În jurul orelor 3.30 personalul trenului le-a spus oamenilor să coboare din tren pentru că vor fi preluat de un accelerat. „Am coborât din tren și la un moment dat a trecut un altul pe lângă noi. Am stat o oră să așteptăm următorul tren. A fost o nebunie totală“, mai spune Marian Mesinschi.

„Ca în Africa“
Tânărul mai spune că printre pasageri se afla și un turist de origine germană care a fost șocat de cele întâmplate. „La un moment dat, turistul de origine germană și-a luat salteaua și s-a așezat în fața gării. Era șocat de ce vede și a spus că suntem ca în Africa“, povestește Marian Mesinschi.
 

CITEȘTE ȘI:

Potop în Caraş-Severin: sute de călători blocaţi în câmp, 400 de case inundate, Festivalul de Jazz de la Gărâna mai scurt cu o zi

Codul galben pentru ploi a făcut ravagii în județul Caraș-Severin (UPDATE)

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite