Potop în Caraş-Severin: sute de călători blocaţi în câmp, 400 de case inundate, Festivalul de Jazz de la Gărâna mai scurt cu o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe trenuri au rămas blocate în Caraş-Severin după ce linia de cale ferată a fost blocată. Nu mai puţin de 400 de case au fost inundate, iar alte zeci de hectare de pământ sunt sub ape după ce ploaia nu a mai contenit să se oprească.

Codul portocaliu emis de meteorologi are efecte grave în judeţul Caraş-Severin. În doar câteva zeci de minute, sute de oameni şi-au văzut casele inundate şi animalele omorâte. Între 60 şi 80 de litri de apă au căzut pe metrul pătrat. Cea mai gravă situaţie se înregistrează în Lunca Timişului, unde apa a ajuns la un nivel de 20-30 de centimetri.

CLICK AICI PENTRU A AFLA CUM S-A TERMINAT CĂLĂTORIA CELOR AFLAŢI ÎN TRENURILE BLOCATE

În apropierea comunei Domaşnea, o serie de garnituri au rămas blocate pe câmp. De vină sunt viiturile, mai mulţi copaci picând direct peste calea ferată, iar pământul s-a surpat în mai multe locuri. Din această cauză, nici un tren nu a mai putut înainta până aproape de miezul nopţii.

Turiştii veniţi la Festivalul de Jazz de la Gărâna au fost la rândul lor afectaţi de ploi. Văile în care se făceau camping au fost inundate, iar show-ul muzicienilor invitaţi să evolueze în această noapte a fost scurtat.

CITEȘTE ȘI:

Zeci de cărășeni au așteptat șase în tren ore ca să ajungă la destinație

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite