Un poliţist şi un observator din Prahova, reclamaţi că fac campanie în secţia de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul e acuzat că le spunea oamenilor cu cine să voteze înainte să intre în secţii
Poliţistul e acuzat că le spunea oamenilor cu cine să voteze înainte să intre în secţii

O formațiune politică a depus o sesiyare la BEJ Prahova, reclamând că un polițist și un observator dintr-o secție din comuna Gorgota îi îndeamnă pe oameni să voteze cu unul dintre candidaţi

Un poliţist a fost reclamat, pe motiv că le spune alegătorilor cu cine să voteze, lucru care încalcă legea electorală. Conform sesizării depuse la BEJ, în satul Crivina, din comuna prahoveană Gorgota, poliţistul care stă la una din secţii îi abordează pe alegători înainte de a intra în cabină şi le spune să voteze cu actualul primar. Şi un observator din secţie, Alina Nicolae, e acuzat că face aceleaşi lucruri.

Sesizarea a ajuns la BEJ în jurul orei 11.00. Până la această oră, o singură reclamaţie depusă la Poliţie s-a confirmat, legată de locţiitorul secţiei 13 din oraşul Băicoi, care a dat mai multe buletine de vot pentru primar aceloraşi alegători.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 683.700 de prahoveni. Candidează 9.000. Află rezultatele votului, astăzi, pe ploiesti.adevarul.ro

Dosar penal pentru vicepreședintele unei secții de votare din Băicoi

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Ploieștiului şi a Prahovei: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite