Scandal sexual la Astra Ploieşti! N’Doye şi Fatai, prinşi cu o domnişoară în hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi fotbalişti africani au petrecut noaptea dinaintea meciului CFR - Astra în compania unei domnişoare aduse în hotelul în care era cazată echipa, potrivit unor surse din anturajul formaţiei. Vestea a fost confirmată de patronul clubului

Senegalezul Ousmane N'Doye a comis-o din nou. Înlăturat de la Dinamo în urma ieşirilor nocturne, fotbalistul de 33 de ani nu se potoleşte nici la Astra. Potrivit unor persoane din anturajul gurpării ploieştene, se pare că N'Doye şi nigerianul Kehinde Fatai au petrecut noaptea dinaintea meciului din prima etapă, de la Cluj, într-o cameră de hotel, în compania unei fete. A doua zi, ambii au fost titulari, însă au fost printre cei mai slabi de pe teren pe toată durata meciului, încheiat cu scorul de 2-0 pentru clujeni.

Vestea a fost confirmată chiar de patronul clubului ploieştean, Ioan Niculae, care a anunţat că regretă aducerea lui N'Doye. „La Cluj, Fatai avea o «domnişoară» în camera de hotel! Nu se poate aşa ceva. E posibil ca ea să fi fost adusă de N'Doye. Regret ziua cînd l-am adus de la Dinamo, dar nu-mi dau seama cum Selymes a putut permite să se ajungă până aici", a declarat Ioan Niculae după meci.

CITEŞTE AICI POVESTEA NIGERIANULUI FATAI, VENIT ÎN ROMÂNIA DE LA 16 ANI

Situaţia lui Selymes se decide azi

Antrenorul Astrei are, totuşi, o scuză. Potrivit aceloraşi surse bine informate, se pare că tehnicianul ar fi decis chiar înaintea meciului să-i scoată din lot pe cei doi petrecăreţi. Însă, în mod misterios, N'Doye şi Fatai au fost titulari. Cineva acolo sus îi iubeşte pe cei doi, altfel nu se explică.

UPDATE: Tibor Selymes a fost demis astăzi

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite