E oficial. Selymes a fost dat afară de la Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de primă ligă Astra Ploieşti a rămas, de astăzi, fără staff tehnic. După ce patronul a tunat, aseară, în direct la televiziunile de sport, la adresa antrenorului, Adunarea Generala a decis acum câteva ore să rezilieze contractele lui Selymes şi colaboratorilor acestuia.

Adunarea Generală a FC Astra, întrunită astăzi, a decis  rezilierea contractelor de muncă ale staff-ului tehnic, în frunte cu antrenorul principal, Tibor Selymes. Acesta a fost acuzat pentru lipsa de rezultate din debutul acestui sezon, cu toate că prestaţiile câtorva din jucătorii experiemntaţi, în primele două etape, au fost suspect de slabe.
De asemenea, conducerea clubului a decis şi diminuarea bugetului pe acest sezon, care va fi limitat la 3 milioane de euro. Adunarea Generală a decis şi reducerea personalului administrativ cu 25%.
Nici jucătorii nu vor scăpa uşor. Noua conducere tehnică va avea sarcina să reevalueze activitatea lotului.
Astăzi, antrenamentele au fost conduse de secunzi. Deşi colectivul tehnic nu şi-a reziliat încă înţelegerea cu Astra, Selymes şi colaboratorii săi şi-au luat deja lucrurile de la cantonamentul echipei. Ca posibil înlocuitor, cel mai des este pomenit numele lui Marius Şumudică. Acesta a recunoscut că are o relaţie de prietenie cu Ioan Niculae. De altfel, acesta a mai antrenat echipa din Ploieşti în liga secundă, dar a plecat după ce în conducere au fost cooptate mai multe persoane venite de la Dinamo. Şi prezenţa lui Cristi Dulca, alături de Florin Prunea şi Petre Buduru, la meciul de ieri al Astrei, a stârnit foarte multe speculaţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite