Update: Finul lui Liviu Luca, Mihai Sorin, a fost reţinut pentru 24 de ore, împreună cu alte şase persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o durată de 24 de ore a finului lui Liviu Luca, Mihai Sorin pentru delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Alături de el au mai fost reţinuţi CĂLINESCU IONUŢ, DINU TATIANA, PETRAN IOAN, CIUCĂ IOAN, EFTIME IONUŢ ADRIAN, NACU MIHAELA, persoane cu funcţie de conducere din cadrul S.C. PSV COMPANY SA (fostă PETROM SERVICE SA) şi a altor societăţi comerciale pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional, delapidare, evaziune fiscală, spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Aflaţi de aici toate învinuirile procurorilor

Procurorii au înaintat Tribunalului Bucureşti şi un referat cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de cei şapte inculpaţi pentru o durată de 29 de zile.

Citiţi aici şi despre descidenderile de ieri

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, prin încheierea unor contracte fictive derulate de către S.C. PSV COMPANY SA (fostă PETROM SERVICE SA) a fost retrasă în mod nejustificat suma totală de aproximativ 20 milioane lei, iar pentru disimularea fondurilor încasate învinuiţii au procedat la înfiinţarea a 18 societăţi comerciale în care aveau calitatea de asociaţi/administratori/împuterniciţi pe cont.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite