Descinderi cu mascaţi la casa lui Sorin Mihai, finul lui Liviu Luca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Mihai (foto www.patraru.ro)
Sorin Mihai (foto www.patraru.ro)

Sorin Mihai, fin al liderului sindical Liviu Luca şi fost director al Petrom Service, a fost vizitat, noaptea trecută, de anchetatori de la Parchetul General.

Rudele lui Liviu Luca nu dorm liniştite. La casa  omului de afaceri Sorin Mihai, finul sindicalistului, au avut loc descinderi în cursul nopţii trecute. Pe www.phonline.ro se arată că, potrivit unor surse din DIICOT, acesta a fost reţinut pentru cercetări într-un dosar în care sunt implicate şi alte trei persoane.

Mihai Sorin este suspectat de spălare de bani, delapidare şi constituire de grup infracţional în perioada 2003 - 2007, când ar fi înfiinţat mai multe firme, pe numele său sau ale unor apropiaţi, care aveau contracte cu Petromservice, societate căreia îi livrau diferite produse sau servicii la preţuri supraevaluate, în dauna acţionarilor şi a statului, afirmă sursele menţionate, citate de www.phonline.ro .  Una dintre acuzaţiile din dosar este legată de firma Serapis, condusă de soţia omului de afaceri, firmă profilată pe servicii de curăţenie, care, potrivit anchetatorilor, ar fi executat lucrări de dezinsecţie la Petrom şi Petromservice, la preţuri supraevaluate.

Fostul director al PetromService, Sorin Mihai,  patronează un post radio din Ploieşti. Este căsătorit şi are un copil.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite