Ungureanu: „În luna mai vom deschide autostrada Bucureşti - Ploieşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autostrada, filmată de oficialii Ministerului Transporturilor
Autostrada, filmată de oficialii Ministerului Transporturilor

Prezent, duminică, pe şantierul autostrăzii, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a anunţat că lucrările sunt foarte avansate şi sunt toate şansele ca tronsonul Bucureşti - Ploieşti să fie deschis traficului rutier la mijlocul lunii viitoare

Autostrada Bucureşti - Ploieşti va putea fi deschisă circulaţiei din luna mai, a anunţat, duminică, premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu. Aflat într-o vizită pe şantier alături de ministrul Transporturilor, pentru inspecţia lucrărilor, Ungureanu a afirmat că toate probelemele din ultimele luni, care au cauzat întârzieri, au fost rezolvate.

„De când s-a instalat noul Guvern, domnul Nazare şi eu am avut în atenţie stadiul lucrărilor. Tot ce s-a întârziat, din diverse motive, pare că s-a rezolvat. În luna mai vom deschide autostrada pentru circulaţie“, a afirmat premierul.

Citiţi AICI mai multe amănunte despre vizita pe şantier făcută de primul-ministru şi ministrul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor a publicat, la începutul acestei luni, un film realizat din avion, în care camera de filmat urmăreşte traseul autostrăzii.

„Am fost săptămânal pe şantier, în special în zonele unde există poduri, unde au fost şi încă mai sunt probleme foarte mari. Vorbim de un proiect început de ani de zile, cu multe termene nerespectate. Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, să-l deschidem", a afirmat şi Andrei Nazare, ministrul Transporturilor.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Cum arată autostrada Bucureşti - Ploieşti, din avion

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite