VIDEO Cum arată autostrada București – Ploiești, din avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto captură www.mt.ro
Foto captură www.mt.ro

Ministerul Transporturilor a postat pe site-ul instituței, www.mt.ro, o filmare realizată din avion cu stadiul lucrărilor la autostrada București - Ploiești.

Filmarea a fost realizată pe 6 aprilie și prezintă modul în care arată, în acest moment, tronsoanele realizate ale autostrăzii.

Vedeți aici filmarea de pe site-ul Ministerului Transporturilor

Potrivit ultimelor promisiuni ale autorităților, vom putea circula pe autostradă la începutul verii, cel mai probabil din luna iunie. Filmul, postat zilele acestea pe site-ul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, vine să întărească spusele oficialilor. Asta chiar dacă, în ultimele luni, lucrările la tronsoanele Bucureşti - Moara Vlăsiei şi Moara Vlăsiei - Ploieşti au fost amânate în mai multe rânduri.

Autostrada, filmată de oficialii Ministerului Transporturilor

Click pe imagini pentru fotogalerie

Deşi segmentul Moara Vlăsiei - Ploieşti al autostrăzii trebuia să fie gata din luna decembrie a anului trecut, termenul de finalizare al lucrărilor a fost din nou schimbat, de data aceasta până în trimestrul al doilea al acestui an. Din film se vede că partea cea mai mare a lucrărilor a fost deja efectuată, podrurile şi pasarelele sunt în pcioare, asfaltul e turnat, iar constructorul s-aocupat şi de trasarea marcajelor rutiere. De altfel, cu o lună în urmă, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale anunţa că rata de finalizare a lucrărilor este de 95%.

CITIŢI ŞI:

Bucureşti - Ploieşti, autostrada amânărilor

În schimb, tronsonul Bucureşti - Moara Vlăsiei este ceva mai întârziat, spun autorităţile. Conform Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale acesta ar trebui să fie gata în octombrie 2012.

Tronsonul Bucureşti-Ploieşti face parte din viitoarea autostradă A3, Bucureşti-Borş, care măsoară 565 de kilometri. Autorităţile au împărţit autostrada în două mari tronsoane: Autostrada Bucureşti-Braşov şi Autostrada Braşov-Borş (Autostrada Transilvania).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite