Poliţia l-a amendat pe proprietarul câinelui de rasă care a atacat, la comanda sa, o pisică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au reuşit să-l identifice pe tânărul care a îngrozit un cartier întreg din Ploieşti, după ce a lăsat liber un câine de rasă, de talie mare, îndemnându-l să se repeadă la o pisică ce stătea tolănită la soare. Pentru comportamentul său, dar şi pentru nerespectarea regimului de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi, tânărul de 18 ani a fost amendat cu suma de 600 de lei.

În urma publicării articolului „Violenţă şi sadism pe străzile Ploieştiului", în data de 7 noiembrie, şi reacţiilor cititorilor care  s-au arătat indignaţi  de comportamentul tânărului care a lăsat liber câinele din proprietate pentru a sfâşia o pisică, oamenii legii au început căutările pentru identificarea acestuia.

Străinii condamnă actul de cruzime asupra unei pisici, petrecut la Ploieşti

Citiţi AICI despre incidentul care a avut loc în după-amiaza zilei de 7 noiembrie, pe Bulevardul Republicii din Ploieşti

Într-un comunicat emis, ieri, de Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, se arată că „după trei zile de la apariţia articolelor de presă, lucrătorii Poliţiei Municipiului Ploieşti au identificat proprietarul câinelui respectiv. A fost stabilit faptul că patrupedul face parte din rasa „Cane Corso", iar faţă de proprietarul său a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 600 lei, conform prevederilor O.U.G. 55/2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite