Violenţă şi sadism pe străzile Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri s-au amuzat copios după ce câinele lor, pe care-l plimbau pe Bulevardul Republicii din Ploieşti,  a sfârtecat o pisică. Locatarii blocului în faţa căruia a avut loc întâmplarea sunt in stare de şoc.

Zeci de familii locatare ale unui imobil situat pe Bulevardul Republicii din Ploieşti, vizavi de Clădirea Electrica, au asistat în această după-amiază la o scenă desprinsă parcă din filmele de groază. Doi tineri au lăsat liber un câine de rasă, de talie mare, îndemnându-l să se repeadă la o pisică ce stătea tolănită la soare.

image

În timp ce companionul canin sfârteca cu dinţii biata fiinţă, cei doi îl priveau admirativ, adresându-i cuvinte de laudă. Deranjat de strigătele şi observaţiile locatarilor, proprietarul patrupedului a recurs la gesturi obscene: şi-a dat jos pantalonii şi şi-a expus în văzul lumii organul genital.

"Este ceva de groază. Nu pot să cred că există asemenea fiinţe. Cum e posibil să dai drumul la un asemenea câine ca să omoare pisici. Păi cum să ne lăsăm copiiii şi nepoţii să se joace pe afară, când există astfel de pericole. Ăştia trebuie daţi pe mâna poliţiei", a spus Violeta Stan, o ploieşteancă de 60 de ani, care a asistat la scenă.

Persoanele care au văzut întreaga întâmplare spun că vor anunţa poliţia.

Legea şi rasele periculoase

Potrivit Legii Nr. 60 din 11 martie 2003, "accesul câinilor prevăzuţi la art. 1 lit. b), precum şi al exemplarelor cu potenţial agresiv în localurile publice, în mijloacele de transport în comun, în locurile publice, precum şi în părţile comune ale imobilelor este permis numai dacă aceştia poartă botniţă şi sunt ţinuţi în lesă de către o persoană care îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 3 alin. (1). În locurile special amenajate pentru câini, accesul câinilor prevăzuţi în prezentul alineat este permis fără botniţă şi fără lesă"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite