Ploieşteanul evadat de la sanatoriu a fost prins de poliţişti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Dobre a fost adus la sediul IPJ aproape de miezul nopţii şi apoi transportat la Săpoca
Gheorghe Dobre a fost adus la sediul IPJ aproape de miezul nopţii şi apoi transportat la Săpoca

Bărbatul de 45 de ani din Ploieşti acuzat că şi-a ucis cu violenţă mama şi trimis la Spitalul Voila, de unde a evadat marţi, a fost prins de poliţişti. El se ascundea la o fermă piscicolă din judeţul Călăraşi

UPDATE ora 10.00: Bărbatul se ascundea la o baltă de pescuit. Conform unor informaţii neoficiale, se pare că tocmai prietenul care-l găzduise, aflând de la televizor că Dobre este căutat, a anunţat Poliţia.

Ora 1.00: Ploieşteanul Gheorghe Dobre a fost prins vineri, în judeţul Călăraşi, la trei zile după ce evadase de la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila, unde fusese internat pe durata anchetei penale. Bărbatul este cercetat pentru omor, fiind suspectat că şi-a ucis mama în bătaie, la data de 25 ianuarie 2012.

Pericol public! Ploieșteanul evadat de la Voila își viola mama și o bătea crunt

Urmărire generală: Mai mulţi ploieşteni sunt îngroziţi că un criminal se ascunde printre ei

Un ploieştean e suspectat că şi-a omorât mama în bătaie

El a fost adus, vineri noapte, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, cu puţin înainte de miezul nopţii. După aproape jumătate de oră, fugarul a fost urcat într-o ambulanţă, supravegheat de un poliţist şi un asistent medical, şi transportat la Spitalul de Psihiatrie pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Dobre se ascundea la o fermă piscicolă a unei cunoştinţe, unde primise o baracă şi făcea pe paznicul. Se pare că îl cunoştea pe şeful de la balta de pescuit de ani buni, de pe vremea când mergea, alături de mama sa, la Circul Bucureşti. „Urmăritul fugit de la Voila, din Câmpina, a fost depistat pe raza unei comune la 20 de kilometri de Olteniţa, în judeţul Călăraşi. El se afla la o fermă piscicolă, la un cunoscut mai vechi. A ajuns acolo cu trenul. A plecat de la Voila, prin Ploieşti, Bucureşti, şi a ajuns în Olteniţa chiar în seara zilei în care a plecat. El este cercetat pentru comiterea unein infracţiuni de omor. Un aport important în prinderea lui l-au avut şi cetăţenii“, a explicat comisarul şef Gheorghe Micu, din cadrul IPJ Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite