Urmărire Generală: Mai mulţi ploieşteni sunt îngroziţi că un criminal se ascunde printre ei EXCLUSIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii se tem că bărbatul s-ar putea ascunde la casa din Veniamin Costache Foto: Alex Călinoiu
Vecinii se tem că bărbatul s-ar putea ascunde la casa din Veniamin Costache Foto: Alex Călinoiu

Un bărbat de 45 de ani acuzat că şi-ar fi ucis mama a evadat, marţi, de la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila. Vecinii spun că au văzut ceva mişcare la casa lui şi sunt terorizaţi că ucigaşul s-ar putea ascunde la câţiva paşi de ei

Poliţia l-a dat în urmărire generală pe ploieşteanul Gheorghe Dobre, în vârstă de 45 de ani, care a fugit marţi, în jurul orei 14.00, din Spitalul de Neuropsihiatrie Voila, din Câmpina. Suspectat că şi-ar fi ucis cu violenţă mama, la sfârşitul lunii ianuarie, el fusese internat aici pe durata desfăşurării procesului.

CITIŢI ŞI:

Crimă violentă. Un ploieştean e suspectat că şi-a omorât mama în bătaie

Bărbatul a reuşit să fugă, spre disperarea multora dintre vecinii săi, care se tem că acesta s-ar putea ascunde în locuinţa personală, din strada Veniamin Costache. „Au venit poliţiştii marţi seară, le arătau poza cu el vecinilor şi întrebau dacă l-a văzut cineva prin zonă. O vecină spune că a văzut în ultimul timp ceva mişcare pe la el prin curte şi geamurile deschise. Vă daţi seama cum ne simţim, să ştim că am putea trăi cu un criminal psihopat la câţiva metri de casa noastră. Le-am cerut poliţiştilor să-l caute în casă, dar ne-au răspuns că nu au mandat“, a povestit pentru „Adevărul“ unul dintre vecini.

Gheorghe Dobre a fugit pe 3 aprilie de la Spitalul Voila

Gheorghe Dobre are înălţime 1,80 m, greutate 60 kg, constituţie astenică, păr cărunt, poartă barbă şi mustaţă. În momentul în care a fugit din sanatoriu, purta pijama şi un halat de spital de culoare gri. IPJ Prahova roagă persoanele care pot oferi informaţii să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite