Pericol public! Ploieșteanul evadat de la Voila își viola mama și o bătea crunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii sunt terifiați că bărbatul ar putea încerca să revină acasă Foto: Alex Policală
Vecinii sunt terifiați că bărbatul ar putea încerca să revină acasă Foto: Alex Policală

Vestea că Gheorghe Dobre a evadat marți de la sanatoriu i-a îngrozit pe mulţi dintre vecinii acestuia, de pe strada Veniamin Costache din Ploieşti. Bărbatul, acuzat că şi-a ucis mama, fusese internat în ianuarie la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila

Cercetat pentru că şi-ar fi ucis în bătaie mama, pe 25 ianuarie, ploieşteanul Gheorghe Dobre, în vârstă de 45 de ani, a fost trimis la Spitalul Voila pe durata desfăşurării anchetei. El a evadat, marţi, de acolo, iar acum este dat în urmărire generală.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Urmărire generală: Mai mulţi ploieşteni sunt îngroziţi că un criminal se ascunde printre ei

Un ploieştean e suspectat că şi-a omorât mama în bătaie

Vecinii de pe strada Veniamin Costache ne-au povestit chinurile la care Gheorghe Dobre îşi supunea mama, în vârstă de 78 de ani. „O viola pe maică-sa şi vorbea lumea c-o trimitea la cerşit la bisericile de pe linia de tramvai. Iarna, o scotea în zăpadă s-o spele cu furtunul la fund, îi prindea degetele în uşă ca să nu pună mâna murdară pe robinet. Îl cunosc de când eram copii, avea zile când urla prin curte «poftiţi la Circul Bucureşti... Houdini... Patraulea». Nu mi-e teamă de el, trebuia să-i dau nişte palme mai demult. Probabil că alţi vecini, mai ales femeile în vârstă, sunt panicaţi", ne-a povestit Ioan Şerban.

image

Ioan Şerban locuieşte la câţiva metri de casa în care a avut loc crima (Foto: Alex Policală)

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite