Cei patru directori de la liceele argeşene cu promovabilitate zero la bac au primit calificativul "Bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş a luat măsura de a-i reconfirma în funcţii pe directorii de la: Grupul Şcolar  Ştefăneşti, Grupul Şcolar Stâlpeni, Grupul Şcolar Costeşti şi de la Liceul Tehnic de Protecţia Mediului, acesta din urmă fiind unitate particulară.

Liceele argeşene care au înregistrat o promovabilitate de 0% la sesiunea de vară a bacalaureatului vor avea aceiaşi directori.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş a luat măsura de a-i reconfirma în funcţii pe directorii de la: Grupul Şcolar Ştefăneşti, Grupul Şcolar Stâlpeni, Grupul Şcolar Costeşti şi de la Liceul Tehnic de Protecţia Mediului, acesta din urmă fiind unitate particulară.

Vezi aici rezultatele de la Bacalaureat!

2829 de elevi argeşeni au picat bacul de toamnă

Astfel, chiar dacă liceele pe care le coordonează nu au dat, în vară, niciun promovat, directorii au primit calificativul "Bine" din partea ISJ Argeş.

Genul epic - blondă, ochi albaştri, 60-90-60! Vezi perlele elevilor argeşeni la bac!

"Rezultatele de la bacalaureat nu au fost un criteriu pentru reconfirmarea directorilor. Au plecat aceia cărora am considerat că nu mai e oportun să le acordăm încrederea. În principal, au fost disfuncţionalităţi mari de comunicare cu ISJ la cei care au plecat", a declarat Gabriel Bratu, inspector general al ISJ Argeş.

La începutul anului şcolar 2011-2012, vor fi înlocuiţi:
- 3 directori de grădiniţe;
- 11 directori de şcoli generale;
- 4 directori de licee (Liceul Teoretic "Dan Barbilian" Câmpulung, Colegiul Naţional "Dinicu Golescu" din Câmpulung, Colegiul Naţional Vlaicu Vodă din Curtea de Argeş şi Grupul Şcolar Colibaşi).

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite