Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: S-au afişat rezultatele şi în Argeş. Află ce notă ai luat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au afişat rezultatele bacalaureatului de toamnă. Intră aici să vezi ce note ai luat! În Argeş, au fost declaraţi admişi doar 540 de elevi, din cei 4052 înscrişi.

UPDATE, ora 12.47 Vezi ce note ai luat!

Rezultatele de la bac au fost afişate şi online. Dă click aici pentru a vedea ce note ai luat!

UPDATE, ora 12.41 Rezultatele s-au afişat în centre

2829 de elevi argeşeni au picat la cea de-a doua sesiune de bac. Promovabilitatea este de 15,91%

Notele de la probele bacalaureatului de toamnă s-au afişat, în jurul orei 12.00, la toate cele 12 centre de examen din judeţul Argeş. Elevii nerăbdătorii au aşteptat în curţile liceelor rezultatele încă de la primele ore ale dimineţii. Contestaţiile vor fi depuse între orele 16.00 şi 20.00, la aceleaşi centre.

UPDATE, 12.40 Promovabilitate de 16% în Argeş

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an este mult mai slabă decât în vară. Doar 16% dintre candidaţii care au susţinut examenul de maturitate au reuşit să promoveze Bacalaureatul din cei peste 3000 de elevi care s-au înscris la sesiunea de toamnă.

UPDATE, 09.30, 4 septembrie: Astăzi se afişează rezultatele!
Pe pitesti.adevarul.ro veţi afla ce note aţi luat la probele din cadrul bacalaureatului de toamnă. Rezultatele vor fi afişate aici!

Cei peste 3000 de elevi care au susţinut probele din sesiunea de Bac din această toamnă pot afla rezultatele de la examenul maturităţii, pe adevarul.ro, duminică, 4 septembrie.

Bacalaureatul de toamnă a început cu o absenţă în masă a elevilor care nu s-au mai prezentat la probele orale la care s-au înscris. Spre exemplu, la proba de competențe digitale, din 586 de candidați, au dat examenul doar 430.

Trei sferturi din elevii picaţi dau bacul la matematică

O elevă a dat examenul oral la Limba Română de pe patul de spital

Probele scrise au debutat şi ele cu 330 de chiulangii de la examenul de Limba şi literatura română. Dintre cei 2219 candidaţi care au intrat în sălile monitorizate video, 17 au ieşit mai repede decât era cazul, fiind eliminaţi pentru că au fost prinşi copiind cu telefoane mobile, fiţuici şi ciorne.

17 elevi au fost eliminaţi din examenul scris de Limba şi literatura română

Cum era de aşteptat, elevii neatenţi şi slab pregătiţi au scris adevărate “perle” pe foile de examen.

"Genul epic - blondă 60-90-60". Vezi perlele scrise de elevii argeşeni la proba de Limba şi literatura română

Pe pitesti.adevarul.ro te-am ţinut la curent cu toate noutăţile bacalaureatului de toamnă. Rămâi în continuare aici pentru a afla primul rezultatele acestei sesiuni!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite