UPDATE: Avocata Cristina Spirescu îşi aşteaptă copila în cavoul familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Spirescu și-a luat adio de la soție la nici nouă luni de la moartea fiicei lor
Iulian Spirescu și-a luat adio de la soție la nici nouă luni de la moartea fiicei lor

Mama Monicăi Spirescu, tânăra eminentă decedată, la începutul anului într-un accident în Bulgaria, a fost, astăzi, condusă pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al Cristinei Spirescu a fost depus în cavoul familiei unde va fi adus, peste trei luni, și sicriul cu rămășițele copilei sale.

Galerie foto

UPDATE, 31 octombrie, ora 14.20

Durere sfâșietoare la cimitirul din Bascov. Iulian Spirescu și-a condus  soția pe ultimul drum. Sicriul Cristinei Spirescu a poposit, pentru câteva minute, în fața cavoului în care încă se mai află rămășițele pământești ale fiicei lor, Monica, decedată în urmă  cu nici nouă luni, pentru ca apoi să fie depus în  celălalt cavou de ridicarea căruia s-a îngrijit însăși avocata și în care urmează să fia adusă și  Monica.

”Să ai grijă de copiii noştri, în ceruri!”

La înmormântare au fost prezenţi  şi părinţii celorlaţi  patru tineri  decedaţi în cumplitul accident din Bulgaria în care şi-a pierdut viaţa fiica soţilor Spirescu.

 “Să ai grijă de copiii noştri, în ceruri. Noi rămânem aici, să le facem obiceiurile!’’, i-a strigat, înainte să leşine, mama unuia dintre tinerii morţi în februarie.

Abia aștepta să fie gata cavoul

 Din februarie, de la moartea Monicăi, Cristina Spirescu și-a canalizat toate energiile către ridicarea cavoului în care a fost, astăzi, înmormântată.

"Se grăbea să-l vadă odată terminat. Era supărată pe muncitori că nu merg lucrurile mai repede. Spunea într-una: Nu mai pot! Nu mai pot", povestește, printre lacrimi, Olga Panaete, prietena avocatei.

UPDATE, 30 OCTOMBRIE, ORA 9.20

Trupul neînsufleţit al avocatei Cristina Spirescu a fost adus aseară acasă şi depus în capela bisericii Sfântul Gheorghe din Bascov. Avocata care şi-a pus capăt zilelor înnecându-se în Marea Neagră va fi înmormântată mâine, lângă fiica sa, în cavoul familiei.

UPDATE 21.45 Iulian Spirescu şi-a identificat soţia la Morga Cimitirului Central din Constanţa.

Avocata Cristina Spirescu a fost găsită. Din păcate trupul neidentificat găsit ieri de poliţiştii din Constanţa printre stabilopozii de pe plaja Modern este al avocatei din Piteşti. Soţul Cristinei Spirescu a sosit în această seară la Constanţa. Devastat, omul spera să nu fie vorba despre soţia sa, spera ca femeia să se întoarcă acasă în viaţă, nu să fie nevoit să o aducă într-un coşciug, aşa cum şi-a adus şi singurul copil. A intrat în camera în care era depus trupul neidentificat şi şi-a recunoscut soţia după hainele pe care le purta şi după verigheta de la mână.

UPDATE 15.38: Cadavrul găsit la Constanţa are părul scurt, ca şi avocata

Procurorul care se ocupă de acest caz, Sadic Zafer, a declarat că în acest moment nu poate confirma dacă este vorba de avocata din Piteşti dată dispărută.

La opt luni de la moartea fiicei, avocata Cristina Spirescu a dispărut

“Cristina, vino înapoi!”

"Facem verificări să vedem dacă cadavrul corespunde cu vreo persoană dată dispărută în ţară. Au fost chemate mai multe persoane să identifice cadavrul. În acest moment nu vă pot spune decât că este vorba despre o persoană necunoscută, îmbrăcată în negru, cu vârsta între 30 şi 35 de ani. E posibil să fie avocata de la Piteşti, dar vreau să vină omul cu informaţiile pe care le are, să le coroborez şi apoi să vedem dacă se confirmă identitatea. Pot să vă spun că este vorba de o femeie tunsă scurt", a declarat procurorul.

ora 15.00     Şoc şi groază pentru Iulian Spirescu, piteşteanul care a semnalat la Poliţie sâmbăta trecută dispariţia soţiei sale. Poliţiştii din Constanţa l-au chemat pe bărbat să identifice cadavrul găsit între stabilopozii plajei Modern.

În acest moment, bărbatul se află în drum spre Constanţa şi nu se poate opri din plâns, sperând ca femeia moartă să nu fie soţia sa care a plecat de acasă vinerea trecută, fără acte de identitate, telefon şi bani.

Din surse neoficiale, femeia găsită moartă ar fi chiar Cristina Spirescu. Cadavrul găsit corespunde semnalmentelor avocatei, fiind vorba despre o persoană cu vârsta între 30 şi 35 de ani, îmbrăcată în negru, care purta o verighetă pe deget.

Cadavrul mai prezintă leziuni la nivelul feţei, cauzate în urma lovirii de stabilopozi.

În urma autopsiei s-a stabilit că decesul a survenit înecului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite