Cum să plănuieşti un Valentine’s Day romantic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sugestii cum să vă demonstraţi iubirea. O cină romantică, un film de dragoste sau o excursie la Veneţia. Aşa pot petrece tinerii piteşteni ziua de Sfântul Valentin.

NU RATA:

Căsătoria de probă, ofertă pentru tinerii îndrăgostiți

Sejur romantic la munte, de Ziua Îndrăgostiţilor

Mai este mai puţin de o lună până la Sfântul Valentin, dar tinerii piteşteni se gândesc deja cum să petreacă această sărbătoare. Vor să facă din ea o zi deosebită până în cele mai mici detalii. Deşi din punct de vedere material, nu există o zi perfectă, iubirea manifestându-se la fel de intens zi de zi, există micile picanterii care să o facă o zi deosebită, care să-i adauge un plus de savoare pentru a fi specială faţă de celelalte.


Raluca şi Bogdan Nicula sunt de părere că Sfântul Valentin e în fiecare zi. “Un plan pentru Valentine’s mi-am schiţat în minte: cu o zi înainte voi merge să-i cumpăr un cadou, probabil o bluză sau o cămaşă şi o felicitare în care să-i scriu ceva frumos. În dimineaţa de Valentine’s vom merge la o plimbare în Parcul Ştrand, pentru că acolo sunt nişte peisaje foarte romantice.”spune Raluca.“Apoi, vom merge probabil la un restaurant. Şi o cafea, dacă o bem împreună, are alt gust. Seara mi-ar plăcea să mergem undeva să dansăm.”, mai adaugă tânăra.


Bogdan, soţul său, are aceeaşi viziune despre sărbătoarea iubirii: “Pentru mine această zi este un motiv în plus să o petrec cu iubita mea, nu că ar fi nevoie de o zi specială ca aceasta. Ne facem cadouri lucruri simbolice, pe care să le purtăm la noi tot timpul. În ziua de Sfântul Valentin îmi place să ne plimbăm prin parc sau prin centru şi să vedem şi alţi îndrăgostiţi.”


Dacă dumneavoastră doriţi să sărbătoriţi iubirea într-un mod cât mai original, iată câteva sugestii. Pentru o plimbare romantică vă recomandăm parcul Ştrand sau parcul Trivale unde în mijlocul naturii vă puteţi pecetlui iubirea cu un sărut sau vă puteţi plimba în voie pe alei. 


O surpriză plăcută ar fi o cină romantică
Dacă în schimb, doriţi să serviţi o cină romantică aveţi două posibilităţi. Fie o pregătiţi dumneavoastră acasă, luând în calcul toate detaliile. De la faţa de masă albă, petalele de trandafir, sfeştnicele cu lumânări, până la preparatele culinare, toate trebuie să fie impecabile. A doua variantă ar fi să mergeţi la un restaurant unde toate vor fi deja pregătite şi ca desert veţi putea servi o prăjitură în formă de inimioară.


Seara se poate încheia cu un film romantic pe care să-l vizionaţi împreună. Printre cele mai frumoase filme de dragoste se numără “Titanic”, „Love Story” sau „Fantoma”.


Un gest simbolic care să vă demonstreze iubirea ar fi tradiţionalele cadouri, de la bomboanele de ciocolată în formă de inimioară pe care le găsiţi în supermarketuri la preţuri începând de la 10 lei cutia, până la ursuleţi de pluş sau pernuţe în formă de inimă care costă de la 25 de lei în sus. Puteţi, de asemenea, să cumpăraţi o ramă foto în care să aşezaţi o poză cu voi doi pe care să o faceţi cadou persoanei iubite.


Valentine’s Day la Veneţia
Dacă, în schimb, vă doriţi să petreceţi Sfântul Valentin într-un loc special, puteţi alege o excursie la munte sau în străinătate. Agenţiile de turism au venit deja cu oferte pentru tinerii îndrăgostiţi. Cu 500 de lei vă veţi caza două nopţi la Grand Hotel din Braşov unde veţi beneficia de o cameră cu jacuzzi, special decorată, saună, fitness, dar şi o cină romantică cu şampanie. Pentru excursiile în străinătate vă recomandăm Nisipurile de Aur unde veţi plăti de la 38 de euro de persoană în sus pentru o noapte romantică sau Carnavalul de la Veneţia unde, cu 285 de euro de persoană veţi petrece şase zile în oraşul iubirii şi vă veţi plimba cu gondola.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite