Sibiu: Căsătorii în Capela iubirii, plimbări romantice cu limuzina sau cu sania trasă de cai - ofertă de Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pregătirile pentru Sfântul Valentin sunt pe ultima sută de metri
Pregătirile pentru Sfântul Valentin sunt pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru Valentine’s Day sunt pe ultima sută de metri. Pe lângă ofertele tentante, hotelierii vin anul acesta cu preţuri cu până la 20% mai mici ca anul trecut, pentru un minisejur de Ziua Îndrăgostiţilor

Mai citiţi şi:

Cerere în căsătorie, vopsită pe un deal întreg

Dată fiind popularitatea pe care Valentine’s Day a căpătat-o în rândul românilor în ultimii ani, hotelierii şi reprezentanţii pensiunilor din judeţul Sibiu profită şi el din plin şi vin în întâmpinarea tinerilor îndrăgostiţi cu oferte de vacanţe, una mai frumoasă şi mai atractivă decât cealaltă. Astfel, pentru cei care preferă aerul curat şi un cadru natural deosebit, Păltinişul poate reprezenta locaţia potrivită. Aici, hotelierii pun deja la punct ultimele detalii înainte de venirea turiştilor.

Invitaţie la munte
Cocktailurile, cina romantică, plimbările cu sania trasă de cai sau tratamentele SPA nu lipsesc din ofertă, iar preţurile sunt şi ele ceva mai mici ca anul trecut. „ Turiştii vor avea parte de o seară de neuitat. Programul zilei de 14 februarie începe la ora 17.00 şi cuprinde plimbări cu sania trasă de cai, un foc de tabără, vin fiert la ceaun, saună şi, desigur, o cină romantică“, ne-a spus Adrian Tudor, de la pensiunea Perla păltinişului. Cei care vor să ia parte la evenimentele pregătite de reprezentanţii pensiunii vor plăti 110 lei pentru două persoane, iar cei care vor să se şi cazaree peste noapte vor beneifica de reduceri de 50% la preţul camerei.
Şi reprezentanţii Cabanei Bâlea Lac îşi aşteaptă turiştii cu o ofertă specială. Pe lângă posibilitatea de a vizita Hotelul şi Biserica de Gheaţă, cei care aleg să se distreze la peste 2000 de metri altitudine vor avea parte şi de o cină romantică din partea reprezentanţilor Cabanei Bâlea Lac. O noapte de cazare aici costă 135 de lei.

Puteţi încerca o căsătorie de probă
Aşa cum era de aşteptat, nici hotelieri din Sibiu nu se lasă mai prejos şi aduc şi ei oferte care mai de care mai tentante. Şampania şi lumânări nu vor lipsi din nicio cameră, dar nici băile cu sare de mare sau plimbările cu limuzina prin oraş, toate pregătite special pentru această ocazie. Mai mult chiar, reprezentanţii hotelului Continental Forum vin cu o invitaţie inedită. Aceştia îşi invită turiştii să încerce fiorii unei căsătorii de probă, în Capela Iubirii, special amenajată pentru eveniment. Preţul unui pachet cu două nopţi de cazare la hotel costă 89 de euro de persoană.

Nu lipsesc nici ofertele pentru străinătate
Pe lângă hotelieri, şi agenţiile de turism au pregătit  super-oferte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Aceştia scot la bătaie sejururi de câte trei zile, în cele mai frumoase oraşe ale Europei, cu preţuri cu aproximativ 20% mai mici decât anul trecut. Un sejur de trei nopţi cu mic dejun inclus la un hotel de trei stele din Viena costă 135 de euro de persoană, iar unul la Praga se ridică la 199 de euro de persoană.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite