Braşov: Sejur romantic la munte, de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că e zăpadă din belşug, hotelierii de la munte s-au gândit deja la oferte inedite, pentru cuplurile care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor, la altitudine.

Citiţi şi:

Declaraţie de dragoste, la -20 de grade

În Sinaia, la cota 1400, un cuplu trebuie să plătească 500 de lei pentru două nopţi de cazare. Îndrăgostiţii au parte de o masă festivă, la lumina lumânărilor, dar şi de mic dejun inclus în preţ.

La hotelurile de patru stele din Poiana Braşov, perechile, care vin să petreacă Valentines Day, au parte de tratamente SPA şi de intrări gratis la piscină. Preţul unui minisejur variază între 300 şi 500 de euro, de cuplu.

Turiştii care vor să uite de gerul de afară, pot petrece Ziua Îndrăgostiţilor la 30 de grade Celsius, într-un complex acvatic din Braşov. Şi aici, cuplurior li se pregătesc surprize şi concursuri cu premii.

Chiar dacă nu este o sărbătoare autentic românească, nici proprietarii de pensiuni din zona Bran-Moeciu nu uită să îşi înveselească musafirii de Valentines. Aceştia organizează plimbări cu sania trasă de cai şi picnicuri pe zăpadă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite