Piatra Neamţ: Puiu Mironescu a chemat la judecată procurorii care îl anchetează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietreanului cercetat pentru complicitate la uciderea lui Mararu i s-a interzis să părăsească ţara. Puiu Mironescu a susţinut în plângerea penală că interdicţia este nelegală şi că îi încalcă drepturi pe care i le garantează Constituţia şi legislaţia europeană.

Tribunalul Neamţ a judecat, astăzi, plângerea penală făcută de Ion Dumitru Mironescu, zis Puiu, împotriva interzicerii dreptului de a părăsi ţara.

Citeşte şi:
Piatra Neamţ: A fost autorizată prelevarea probelor ADN de la Puiu Mironescu împotriva voinţei acestuia

VIDEO Doi interlopi împuşcaţi în centrul oraşului Piatra Neamţ (UPDATE)


„Secţia Penală a Tribunalului Neamţ are pe rol, astăzi, plângerea penală făcută împotriva Ordonanţei procurorului din data de 7 ianuarie dată în dosarul penal nr. 1163/P/2010 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia de urmărire penală şi criminaliastică, prin care s-a dispus împotriva învinuitului Ion Dumitru Mironescu luarea măsurii obligării de a nu părăsi teritoriul României fără încuviinţarea procurorului pe o durată de 30 de zile începând cu 7 ianuarie şi până la 5 februarie inclusiv“, a precizat judecătorul Iulian Mitrofan, purtător de cuvânt al Tribunalului Neamţ.

Plângerea penală a fost judecată în Camera de Consiliu, fără accesul publicului. Decizia Tribunalului a rămas în pronunţare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite