Piatra Neamț: Dovada incendierii cafenelei, surprinsă cu sistemul de supraveghere (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cocktailul incendiar aruncat în localul „Paris Cafe" a topit camera video din interior în mai puțin de un minut.

Polițiștii nemțeni au făcut publică astăzi o captură de pe camera video montată în  cafeneaua incendiată în noaptea de duminică/luni (10/11 ianuarie a.c).

Piatra Neamţ: Cafeneaua proprietarei de la Onym, incendiată în miez de noapte

Piatra Neamț: Vecinii, îngroziţi de incendiul de la Paris Cafe

Piatra Neamţ: Magazinul Onym din buricul târgului, făcut scrum

Pe imagini este surprins momentul în care este aruncat în interior, prin geamul din spate al localului, un recipient incandescent care produce o explozie puternică și declanșează incendiul.

„Nu se poate distinge silueta persoanei care aruncă recipientul pentru că geamul era acoperit de o folie de protecție", spune inspectorul Costel Irina, locțiitorul purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț.

Pe imagini se poate aprecia și intensitatea cu care flăcările au distrus interiorul cafenelei. Camera postată cu vederea spre geamul prin care s-a aruncat sticla incendiară nu a putut surprinde decât 50 de secunde de imagini, după care sistemul a fost topit de temperatura ridicată din interior.

În urma incendiului au ars barul din lemn masiv, un set compus din canapea şi fotolii, electrocasnice specifice, instalaţiile electrică, sanitară, climatizare şi de ventilaţie, casa de marcat, stocul de marfă, tâmplăria termopan, candelabre, aplice pentru iluminat, un calorifer și camera video.

”De asemenea, au ars senzorii de fum şi alarmă, documentele firmei, tabloul electric, centrala termică, perdelele, un şemineu, mobilier din lemn masiv, mobilier băi, trei vitrine frigorifice, pardoseala din răşină, vesela, două aparate de aer condiţionat, zece mese, 40 de scaune, două televizoare plasmă, ornamente, uşa metalică, uşa termopan, o vitrină frigorifică precum şi alte bunuri", a făcut bilanțul pagubelor din cafenea capitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite