Piatra Neamţ: Ajutor din Reşiţa pentru omul fără picioare care curăţă gheaţa de pe trotuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Steiner i-a trimis lui Petru Poenaru un scaun cu rotile printr-o firmă de curierat, după ce a citit în „Adevărul“ despre cazul acestuia

Unul dintre semenii care au sărit în ajutorul lui Petrică este tocmai de la Reşiţa. Ştefan Steiner (57 de ani) a citit, ieri dimineaţă, în ediţia online despre cazul bărbatul fără picioare din Piatra Neamţ care nu stă cu mâna întinsă, ci munceşte pentru a înlătura gheaţa de pe trotuare, dar pentru a-i răsplăti într-un fel pe semenii care îl ajută.



Citeşte şi:
Cititorii, solidari cu omul fără picioare
Fără ambele picioare, dar cu un suflet mare

„Înainte de a merge la serviciu, între orele 5.30 şi 7.00, citesc ziarele. Dimineaţă am citit despre Petru Poenaru şi cazul lui m-a copleşit. La asociaţia pe care o conduc aveam două scaune cu rotile şi mi-am spus imediat că unul dintre acestea trebuie să ajungă la Piatra Neamţ. L-am împachet bine şi chiar acum aştept să vină firma de curierat să îl expediez la Piatra Neamţ, pe numele acelui bărbat“, a spus Ştefan Steiner ieri, la ora 14.30.

image

El precizează că este preşedintele Asociaţiei Persoanelor cu Handicap Neuromotor, filiala Caraş Severin şi vicepreşedinte al acestei asociaţii la nivel naţional care are sediul la Arad. „Sunt alături de Petru Poenaru, mai ales că şi eu am o problemă de locomoţie de când am avut poliomielită. Merg în cârje, dar sunt activ, voi împlini curând 40 de ani de când muncesc la Spitalul Judeţean Reşiţa ca tehnician radiolog“, a mai spus Steiner.

Petru Poenaru mulţumeşte cititorilor „Adevărul“ care îl ajută

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite