Neamţ: Ginerele ucigaş este cercetat pentru omor calificat şi deţinere ilegală de arme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au cerut instanţei mandat de arestare de 30 de zile pe numele lui Radu Constantinescu, omul de afaceri care şi-a împuşcat soacra vineri seară, în centrul oraşului.

În timpul audierilor de la Parchetul Neamţ, pietreanul le-a relatat anchetatorilor filmul crimei comise vineri seară, în parcarea blocului C5, scara B, de pe strada Mihai Eminescu.

Piatra Neamț: Crimă în centrul orașului/Un bărbat și-a împuşcat soacra cu arma de vânătoare (FOTO)

„A spus că venise să-şi vadă fetiţa care era în grija socrilor. Acolo se mutase şi soţia sa cu care era în proces de divorţ. În urma audierilor am înţeles că obişnuia să vină frecvent la ore târzii şi, beat fiind, să facă scandal", spune procurorul Stelian Olteanu.

image

Scandalul a izbuncit vineri seară în momentul în care Constantinescu a vrut să ia fetiţa cu forţa în maşină, dar Camelia, soţia sa, şi soacra, s-au opus.

„Bărbatul a intrat în maşină unde avea o armă de vânătoare pe care o deţinea ilegal. A descărcat un glonţ accidental, după care a împuşcat-o  pe soacra aflată la intrarea pe casa scărilor. S-a întors apoi în maşină unde a încercat să se sinucidă, dar nu a făcut decât să tragă trei focuri în plafon", mai spune procurorul de caz.

Radu Constantinescu este cercetat pentru infracţiunile de omor calificat, respectiv pentru deţinerea şi folosirea ilegală a armei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite