Piatra Neamț: Crimă în centrul orașului/Un bărbat și-a împușcat soacra cu arma de vânătoare (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele cercetări indică faptul că mobilul crimei este o stare conflictuală a ginerelui care era în proces de divorț cu fata victimei.

Radu Constantinescu (40 de ani) și-a împușcat seară soacra, pe Emilia Mitrea, de 46 de ani, chiar la ieșirea din scara blocului în care locuia femeia.

image

Vecinii din blocul C5, de pe strada Mihai Eminescu, care au auzit zgomotul împușcăturii, spun că bărbatul a descărcat arma în pieptul femeii după care a intrat în mașina parcată la câțiva metri distanță și a mai tras două focuri care au lăsat urme în portieră și în plafonul jeep-ului.

image

„Am fost sesizați de incident în jurul orei 21.23 chiar de către bărbatul respectiv. La fața locului, un coleg l-a găsit în mașină pe cel care a sunat la 112. Acesta i-a predat arma, o carabină de vânătoare Baikal de calibrul 5,6 mm și cheile mașinii", a spus Dumitru Crăescu, șeful Poliției Locale. 

 Radu Constantinescu a fost preluat de un echipaj de Poliție, în timp ce victima a fost transportată în stop cardiorespirator la Spitalul Județean.

„Pacienta prezenta o plagă împușcată la nivel subclavicular dreapta. Noi am continuat manevrele de resuscitare începute de colegii de la Ambulanță, dar, după 40 de minute am fost nevoiţi să declarăm decesul", a spus medicul Iliana Nicorescu, de la Unitatea de Primiri Urgențe.

Din primele declarații făcute de rudele victimei reiese că gestul ginerelui are legătură directă cu tensiunile existente în familie.

„Mobilul crimei ar fi o stare conflictuală legată de procesul de divorț care era în derulare între cei doi soți", a spus comisarul șef Paul Tablan, șeful IPJ Neamț.   

Vasile Mitrea (primul din dreapta) le spune polițiștilor cum i-a fost împușcată soția

image
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite