Neamț: Consilierul Mihai Stoica îl dă în judecată pe viceprimarul de Târgu Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alesul județean a depus plângere penală împotriva viceprimarului Petrariu deoarece edilul îl acuzase că a pus mai multe persoană să îl bată.

Consilierul județean Mihai Stoica susține că marți, 27 iulie a depus la Parchetul de pe lângă Judecatoria Târgu Neamț o plangere penală împotriva viceprimarului Iftime Petrariu. Prin acest act, consilierul solicită demararea verificărilor legale sub aspectul comiterii de către viceprimar a unui număr de opt infracțiuni prevăzute de Codul Penal.

Viceprimarul de Târgu Neamț bătut de necunoscuți

Scandalul viceprimarului bătut se mută în instanță

„ E vorba de infracțiunile prevazute de art. 193, art. 250, art. 259, art 263., art 264., art 324. (aliniatele 2 și 5), art. 205 și art. 206 din Codul Penal. Am demarat aceste acțiuni pentru ca instituțiile Statului să afle adevărul și să demonstreze că toate acuzațiile aberante care mi-au fost aduse sunt nereale și nefondate", a precizat consilierul județean Mihai Stoica.

Săptămâna trecută, Iftime Petrariu, viceprimar de Târgu Neamț a fost agresat în parcarea unui restaurant din Vânători Neamț. Acesta a aruncat vina faptelor asupra consilierului județean Mihai Stoica fără a aduce însă vreo dovadă concretă în acest sens.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite