Viceprimarul de Târgu Neamţ bătut de necunoscuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a demarat actele premergătoare în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, iar ancheta a fost preluată şi de procuror.

Viceprimarul Iftime Petrariu a fost agresat în noaptea de miercuri spre joi de mai multe persoane necunoscute. Edilul de Târgu Neamţ nu a venit astăzi la serviciu, iar primarul Decebal Arnăutu spune că nu a reuşit să ia legătura cu el.

"A transmis prin cineva că vrea să se învoiască pentru ziua de joi. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, sper să aflu mai mult mâine", a spus primarul oraşului de Târgu Neamţ.

Poliţia a demarat cercetările în acest caz preluat şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ.

"S-au efectuat actele premergătoare sub aspectul infracţiunii de ultraj, iar cazul este instrumentat de procurorul de caz. Viceprimarul a declarat că în jurul orei 24 a fost lovit  de mai multe persoane care îi reproşau o serie de nemulţumţumiri legate de activitatea de serviciu", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Despre incidentul în care a fost implicat viceprimarul Iftime Petrariu a auzit şi prefectul Mihai Archip. "Am auzit şi eu că a avut loc un conflict, dar ancheta este derulată de organele de cercetare penală" , a spus prefectul de Neamţ.

Viceprimarul oraşului Târgu Neamţ nu a putut fi contactat pe parcursul zilei pentru a detalia condiţiile în care a avut loc agresiunea.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite