Neamţ: Scandalul viceprimarului bătut se mută în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi viceprimarul Iftimie Petrariu nu va depune plângere în urma incidentului, Mihai Stoica, consilierul acuzat de complot la ultraj este decis să răspundă în instanţă ameninţărilor colegului din Primărie.

Nu am nicio legătură cu bătaia despre care vorbeşte viceprimarul şi sunt stupefiat de acuzaţiile care mi se aduc. Eu nu m-am temut astă noapte, dar va spun sincer că soţia şi copilul, care are doar 7 ani, nu au dormit bine. Fiica are 19 ani şi mâine-poimâine se întoarce acasă. Ce va crede ea?", a replicat Stoica avertismentelor lui Iftimie Petrariu, care vrea să îşi facă singur dreptate.

Viceprimarul de Târgu Neamţ bătut de necunoscuţi

Viceprimarul agresat nu a venit nici ieri şi nici astăzi la serviciu. „Domnul viceprimar m-a sunat ieri dimineaţă să mă roage să îl învoiesc pentru câteva zile. Voi încerca să merg la el acasă să văd ce îmi spune, însă sunt mâhnit că în oraş a apărut un justiţiar care apelează la astfel de metode huliganice", a spus Decebal Arnăutu, primarul oraşului Târgu Neamţ.

Poliţia a demarat cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, iar ancheta a fost preluată şi de procuror.

"S-au efectuat actele premergătoare sub aspectul infracţiunii de ultraj, iar cazul este instrumentat de procurorul de caz. Viceprimarul a declarat că în jurul orei 24 a fost lovit  de mai multe persoane care îi reproşau o serie de nemulţumţumiri legate de activitatea de serviciu", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. În acelaşi timp, dacă procurorii vor decide că incidental nu este încadrat la ultraj, situaţia va rămâne la stadiul de simpla lovire.

Despre incidentul în care a fost implicat viceprimarul Iftime Petrariu a auzit şi prefectul Mihai Archip. "Am auzit şi eu că a avut loc un conflict, dar ancheta este derulată de organele de cercetare penală" , a spus prefectul de Neamţ

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite