Neamţ: Doi soţi au fost înghiţiţi de Siret de pe malul care s-a surpat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţii Petronela (27 de ani) şi Ion Scripcaru (35 de ani), din comuna Doljeşti au fost înghiţiţi de apele Siretului, de pe un mal care s-a surpat când au vrut să treacă apa pe o punte, în noaptea de 15 spre 16 aprilie.

Botoşani: Un copil a murit iar fraţii săi sunt în stare gravă după ce casa le-a luat foc

Nefericitul accident a avut loc în jurul orei 22.00, dar Poliţia a fost anunţată abia după miezul nopţii.


Citeşte şi:

Neamţ: Digul de la Doljeşti, ridicat în ritm de melc

„Postul de Poliţie Tămăşeni a fost sesizat, la ora 1.00, că două persoane, soţ şi soţie, din comuna Doljeşti, au căzut în albia râului Siret. Conform celor declarate de doi martori, seara, în jurul orei 22.00, ce doi soţi au fost văzuţi în timp ce se pregăteau să traverseze râul Siret pe o punte, din Tămăşeni către satul Buruieneşti, din comuna Doljeşti. Ei erau pe mal, însă malul râului s-a surpat şi au căzut în apă", a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Când s-a luminat de ziuă, cei doi soţi au fost căutaţi de pompieri, însă până în acest moment nu au fost găsiţi. „Un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Roman a căutat, în cursul zilei de sâmbătă, persoanele despre care se presupune că ar fi înecate în râul Siret, însă acestea nu au fost găsite", a precizat căpitanul Iulian Jugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava" al judeţului Neamţ.

Conform primarului comunei Doljeşti, Gheorghe Cojocaru, nivelul râului este crescut, iar apele au erodat malul de pe teritoriul comunei Tămăşeni. „Nivelul crescut al Siretului a smuls un pilon al punţii şi a erodat malul, care s-a surpat", a precizat primarul Cojocaru.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite