FOTO Bărbatul care şi-a ucis soacra cu puşca de vânătoare fusese părăsit de nevastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turbat de furie că nu-şi poate vedea fetiţa cazată la socri, un om de afaceri din Piatra Neamţ s-a răzbunat pe mama soţiei cu care era în divorţ.

Radu Constantinescu (40 de ani) s-a prezentat vineri seară la blocul socrilor săi situat în centrul oraşului, pe strada Mihai Eminescu, decis să-şi vadă fetiţa de doi ani cu orice preţ. Bărbatul aflat în divorţ cu soţia, Camelia, din aprilie 2010, îşi făcuse curaj cu ceva băuturi alcoolice, şi a devenit furios atunci când, ajuns la adresa socrilor, nu i-a găsit acasă. I-a aşteptat în jepp-ul său marca Hyundai să se întoarcă de la o terasă unde sărbătoriseră ziua lui Vasile Mitrea (tatăl socru).

Piatra Neamț: Crimă în centrul orașului/Un bărbat și-a împușcat soacra cu arma de vânătoare

Mama fetiţei s-a împotrivit şi a urmat o dispută verbală. Radu Constantinescu avea o armă în maşină pe care a descărcat-o, spune el, accidental. Speriată, soacra a fugit în bloc, însă a fost împuşcată chiar la intrarea pe casa scărilor", spune procurorul Stelian Olteanu, şeful secţiei urmărire penală din cadrul Parchetului Judeţean Neamt. Ginerele a revenit în maşină şi a încercat să se sinucidă, dar mâna i-a tremurat atât de mult, încât nu a reuşit decât să mai facă trei găuri în plafonul jeepului.

image
image
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite