FOTOGALERIE Unde mergem la piscină în iarna asta în funcție de prețuri și condiții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 800 de orădeni vin în fiecare weekend la ştrandul Apollo
Aproape 800 de orădeni vin în fiecare weekend la ştrandul Apollo

Temperaturile scăzute de afară îi trimit pe bihoreni în bazinele cu apă fierbinte din Oradea, Felix sau Debrecen. Turiştii scot din buzunar între 8 şi 25 de lei pentru câteva ore de bălăceală în bazinele acoperite sau în aer liber.

Vacanțe la prețuri promoționale cu tratament inclus, la ștrandurile din Ungaria

Ștrandul Municipal, transformat într-un complex turistic de milioane de euro


Finele lunii octombrie, mai friguros decât în anii precedenţi, i-a scos pe orădeni din case. Patronii hotelurilor dotate cu piscine cu apă termală se bucură de sute de clienţi, după-amiaza sau în weekend.

În topul preferinţelor este ştrandul Apollo, care în ciuda preţului piperat se bucură de cei mai mulţi clienţi. „Prefer să vin la ştrand joia, pentru că e mai liber în timpul săptămânii. Apa este minunată”, a spus Alexandra Gal, clientă fidelă la Apollo. „În mod normal, în fiecare weekend, la Apollo se vând aproape opt sute de bilete, în extrasezon”, a confirmat Marius Popa, reprezentant al SC Turism Felix.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie din Băile Felix

De clienţi mulţi se bucură şi Hotel Internaţional, unde preţul de acces este de 25 de lei. Hotelul are trei piscine exterioare şi două piscine acoperite. Orădenii care nu vor să se deplaseze prea mult optează pentru piscinele din oraş, cea mai frecventată fiind piscina Hotelului Continental.
„În privinţa clienţilor la piscină, nu facem diferenţa între vară şi iarnă, este plin constant, iar preţul biletului este de 17 lei”, a spus Maria Rusu, reprezentant al hotelului. Oferte sunt şi pentru orădenii care nu dispun de mulţi bani. Ei pot opta pentru una dintre piscinele hotelurilor Crişana şi Mureş, unde biletul de intrare nu costă mai mult de 8 lei, de persoană.

Orădenii sunt ademeniți către ștrandurile ungurești și prin transportul la prețuri mici



La scăldat în Debrecen

Venirea frigului îi determină pe orădenii mai pretenţioşi să aleagă bazinele din Ungaria. La Aqua-Palace Hajduszoboszlo, turiştii plătesc 10 euro pentru a avea acces la băi termale şi tropicale. O destinaţie de top este şi Parcul Aquaticum, aflat  în Debrecen. Vegetaţia bogată de plante tropicale asigură peisaje de vară pe tot parcursul anului.
Parcul este dotat cu băi termale şi camere de aburi.Accesul de la băi la ştrand  se face printr-un coridor închis din sticlă. Preţul unui bilet este de 60 de lei.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie de la ștrandul din Debrecen

image
image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite