Vacanțe la prețuri promoționale cu tratament inclus, la ștrandurile din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vacanțe la promoție la ștrandurile din Ungaria
Vacanțe la promoție la ștrandurile din Ungaria

Orădenii care se gândesc să profite de extrasezon pentru a merge în vacanță pot opta pentru o săptămână la ștrandurile de peste graniță. La Hajduszoboszlo sunt promoții cu tratament inclus în preț.

Pachete promoționale începând de la 100 de euro la ștrandurile din Ungaria

Orădenii pot face baie cu gheață și surf, la preț redus, la ștrandurile din Ungaria

Astfel, un pachet pentru 8 zile și 7 nopți de cazare, costă 300 de euro, pentru o personă, plus taxa de stațiune. Pachetul cuprinde cazare cu mic dejun buffet suedez, cină și tratament în cabinetul hotelului. Tratamentul include consultația medicală și zece ședințe prescrise de medic. Serviciile oferite include tratamente cu namol, hidromasaj subacvatic, masaj medical, inhalare, magnetoterapie, ultrasunete, electroterapie, interferență, reflexologie.

Bilete cadou  la băile termale și Aqua Palace, cadou

În același pachet, turistul primește halat de baie, are acces la zona de wellness a hotelului și în fiecare după amiază primește ceai și vin fiert. Mai mult, fiecare persoană primește cadou cinci bilete de intrare la băile termale și un bilet cadou la complexul Aqua Palace. Apa termală de la Hajduszoboszlo conține brom, iod, sare și este folosită în tratarea a peste 40 de boli, cum ar fi artrite cronice, boli articulare, fracturi osoase, boli dermatologice. Pensionarii au reducere de 10% și cei care nu știu limba maghiară au la dispoziție un translator, pe durata șederii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite