Orădenii pot face baie cu gheață și surf, la preț redus, la ștrandurile din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele la ştrandurile din ţara vecină au preţ redus în această perioadă, iar la cazare sunt preţuri promoţionale. Turiştii găsesc în Ungaria de la băi cu gheaţă la băi cu apă de mare sau cei pasionaţi de sporturile de apă pot face inclusiv surf.

Pachete promoționale începând de la 100 de euro la ștrandurile din Ungaria

Face surf în praful Bărăganului

Perioada concediilor a luat sfârşit şi începe cea a promoţiilor. Ştrandurile din Ungaria au scos deja pachete la preţ redus pentru a-şi păstra o parte din turiştii care le-au vizitat pe timpul vacanţei. Orădenii care au fost deja la vecini susţin că sunt atraşi de serviciile şi de posibilităţile de petrecere a timpului liber şi de promoţii. „Trebuie să recunosc că şi noi avem locuri frumoase şi destinaţii turistice, dar ei ştiu cum să atragă turistul, au servicii bune şi ştiu cum să se promoveze”, a spus Iulia Milea, o orădeancă de 26 de ani.

Surf la Hajdúszoboszló

Pentru această toamnă, la hotelul Korona din Hajdúszoboszló, două nopţi de cazare costă 65 de euro, preţ în care sunt incluse cazarea, masa, acces la wellness şi un bilet la parcul acvatic Aqua-Palace. Pentru cei care vor să meargă să se cazeze la pensiuni preţurile pornesc de la 40 de lei pe noapte.  Intrarea la Aqua-Palace, în acest pachet, costă 4 euro. Parcul acvatic oferă baie tropicală, baie cu gheaţă, baie cu vizionare de filme, baie romană, baie cu apă de mare sau  piste de surfing.

La Parcul Mediteranean de la Debrecen există o ofertă special pentru weekend, valabilă până în 24 octombrie, pachetul „Adulţi la preţ de copil”. Oferta Zile Mediteraneene este valabilă pentru zilele din timpul săptămânii şi costă 120 de euro, trei nopţi.

„Până în 29 octombrie, în timpul săptămânii,  cei care vor să intre la băile mediteraneene au reducere, preţul unui bilet fiind de 20 de lei, după ora 16.00”, a spus Zsuzsanna Kovács, reprezentantul parcului acvatic din Debrecen. Cei care vor acces şi la băile termale şi la saună trebuie să plătească 66 de lei.

Băi nocturne la Aquaticum

Turiştii care nu se mai satură de distracţie pot profita şi de oferta Băi Nocturne. Atmosfera de Ibiza şi muzica sunt asigurate de DJ Camp Laslo şi DJ Andry. Biletul de intare costă 22 de lei. Băile nocturne sunt programate în zilele de 20 septembrie, 9 octombrie, 15 octombrie şi 29 octombrie. Petrecerea va avea loc între orele 20.30 şi 1.00.

„Şi noi avem locuri frumoase şi destinaţii turistice, dar ei ştiu cum să atragă turistul“.
Iulia Milea, orădeancă

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite