ADEVĂRUL DE SEARĂ Bani făcuţi cadou bugetarilor din Primăria Oradea, pe criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Florea, directorul Direcţiei Economice, refuză ce sumă a încasat din stimulente
Eduard Florea, directorul Direcţiei Economice, refuză ce sumă a încasat din stimulente

Eduard Florea, şeful Direcţiei Economice, refuză să facă publică suma primită de el. În 2009, el a fost „stimulat“ cu 4.200 de lei. Pentru că au atras bani la bugetul local, angajaţii municipalităţii au primit în 2010 stimulente în valoare de 1,4 milioane de lei.

Prime de vacanță, salarii de merit și stimulente de milioane la Primăria Oradea

Primăria Oradea a acordat stimulente în valoare de 1,4 milioane de lei

Angajaţii Primăriei Oradea au făcut treabă bună în anul care tocmai a trecut, dacă e să ne luăm după sumele care le-au intrat în buzunare, sub formă de stimulente.

Funcţionarii Direcţiei Economice au primit, în medie, aproape 6.000 de lei, fiecare. Directorul Eduard Florea a explicat că primesc stimulente angajaţii care atrag venituri la bugetul local. „Direcţia Economică are în subordine inspecţia fiscală şi executarea silită, structuri aducătoarea de venituri la buget”, a declarat Florea. Banii de stimulente provin din încasările suplimentare din activităţile de control, inspecţie şi executare silită.

Secretele lui Horea

Întrebat care este suma de care a beneficiat el, Florea a refuzat să răspundă. „Nu este o informaţie de interes public”, a declarat directorul economic. Cei de la Direcţia Tehnică au primit, în medie, peste 5.500 de lei, fiecare. „Nu ştiu. Sunt în concediu. Vorbiţi la biroul de presă”, a spus directorul Mircea Ghitea, când a fost întrebat de stimulente. Următorii în topul angajaţilor fericiţi sunt cei de la Instituţia Arhitectului Şef care în 2010 au primit, în medie, 4.400 de lei. Angajaţii din subordinea primarului au beneficiat de stimulente în valoare de aproape 4.000 de lei.

Pe locul cinci sunt cei de la Direcţia Juridică, cu o medie de aproximativ 3.600 de lei, pe locul şase, funcţionarii de la Direcţia Management Proiecte care au primit, în medie, peste 3.300 de lei şi pe şapte sunt cei de la Administraţia Imobiliară, cu peste 3.000 de lei pe persoană.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite