Scandalul de viol în care a fost implicat Cristi Tabără ar putea fi doar o înscenare. Ce riscă mama tinerei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit ziarului Click, se pare că inițial mama fetiței care îl acuză pe Cristian Tabără a negat că bărbatul a profitat de fiica ei. Întreaga poveste ar fi pornit în urmă cu o lună, de la o discuție mai aprinsă între mamă și fiică pe tema situației școlare.

Surse judiciare au confirmat pentru ziarul Click că, iniţial, Alina Bodnaru, mama fetiţei care acuză fosta vedetă Pro Tv de abuz sexual, a negat că bărbatul ar fi profitat de fiica ei şi a pus totul pe seama fabulaţiei minorei. Totul ar fi pornit de la o ceartă între mamă și fiică, în urma căreia Alexandra s-a dus la secția de poliție. Potrivit aceleași publicații, micuța a mers la Secţia 9, situată în apropierea apartamentului în care locuieşte cu chirie alături de mama ei, şi le-a spus poliţiştilor că a venit să îl reclame pe fostul iubit al femeii, care, în luna mai a anului trecut, i-a pus mâna pe sân.

Citește și:

Cristian Tabără este acuzat că a pipăit o fetiță de 12 ani

Parchetul a negat că ar exista un dosar penal pe numele lui Cristian Tabără

Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Prietenii și cunoscuții lui Cristian Tabără cred că este vorba despre o înscenare

Puşi în faţa unui caz delicat, anchetatorii au chemat-o imediat pe mama fetiţei, dar şi un reprezentant al Protecţiei Copilului.

Fetiţa este minoră şi nu poate fi acuzată de mărturie mincinoasă

În cazul în care procurorii decid neînceperea urmăririi penale în acest dosar, Alexandra nu poate fi acuzată de denunţ calomnios, întrucât faptele săvârşite de minori de până la 14 ani nu sunt pedepsite de legea penală. Având în vedre totuşi că la Parchet a dat declaraţii împotriva lui Cristian Tabără şi mama fetiţei, aceasta ar putea fi pusă sub acuzare pentru mărturie mincinoasă, infracţiune ce se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani.
Scandalul legat de un posibil abuz sexual săvârşit de Cristian Tabără asupra minorei Alexandra Budnaru a izbucnit la sfârşitul lunii iulie, cu doar câteva zile înainte ca realizatorul TV să se căsătorească. Minora îl acuză pe Cristian Tabără că ar fi pipăit-o în zona intimă în urmă cu un an, însă nici fetiţa, nici mama ei nu au explicat de ce au reclamat aceste fapte abia acum.


Citește întreaga poveste aici

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite