Prietenii și cunoscuții lui Cristian Tabără cred că este vorba despre o înscenare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegi, cunoscuți și prieteni ai cunoscutului om de televiziune Cristian Tabără, de pe vremea când acesta mai locuia în Oradea, susțin că acuzațiile aduse acestuia de fetița fostei iubite sunt cu siguranță invenții și că totul ar fi o înscenare.

Cristian Tabără: „Nu este nimic adevărat. Nu am fost citat încă de niciun organ de cercetare penală“

Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Cunoscuții au doar vorbe de laudă la adresa lui Cristian Tabără. "Ce pot să spun despre asta decât că sunt pur și simplu socată. Îl stiu pe Cristi din 1993, de când am fost colegi. Am ținut multă vreme legătura și după ce a plecat la București. Mi se pare o farsă stupidă, de prost gust.  Și dacă s-a ajuns până la un dosar penal, e trist. Cred că faptul că este vorba de fiica unei foste iubite spune multe", a spus Camelia Bușu, redactor șef la Informmedia și fostă colegă cu Cristian Tabără. "Sunt în stare de șoc. Este un tip de o probitate morală extraordinară. Nu aș putea să cred niciodată așa ceva despre el. Este exclus, un tip integru, care știe ce face. Sigur cineva vrea să-i facă rău", a declarat pentru Adevărul de Seară ediția de Oradea Rodica Boitoș, redactor șef Connect.

Lia Tătar este fostă colegă și fostă vecină de bloc cu Cristian Tabără. "Nu pot să cred că-i adevărat. Nu pot să-l văd făcând rău cuiva, mai ales că a făcut Teologia. Eu cred că este vorba despre o înscenare", a spus Lia Tătar. "Este un prieten bun, un om deosebit, înțelept, deștept. Nu se potrivește deloc cu ce se susține nu știu cine. Nu am cum să cred chestia asta", a subliniat Lia Tătar.

Citește ce a mai spus fosta soție despre Cristian Tabără mâine în Click și Adevărul de Seară, ediția de Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite