Cristian Tabără este acuzat că a pipăit o fetiță de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama fetei a depus o plângere impotriva fostului iubit, care i-a fost alături șase ani. Prietenii din Oradea nu-l cred in stare de astfel de gesturi iar una dintre fostele sotii recunoaste că Tabără nu e ceea ce pare la TV.

Află aici ce spun cum îl descriu foștii colegi și prietenii din Oradea pe Cristian Tabără

Cristian Tabără: „Nu este nimic adevărat. Nu am fost citat încă de niciun organ de cercetare penală“

Cristian Tabără, cercetat pentru viol

Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Parchetul a negat că ar exista un dosar penal pe numele lui Cristian Tabără

Alina Budnaru, una dintre femeile cu care Cristian Tabără ar fi avut o relatie de circa sase ani, îl acuză pe celebrul om de media că ar fi violat-o anul trecut pe fiica sa în vârstă de 12 ani. „Nu a putut să uite şi timp de un an a vorbit numai despre asta. A vrut cu orice preţ ca el să plătească pentru răul pe care i l-a făcut", şi-a început povestea Alina Bodnaru. Speriată de scandalul care s-a declanşat în urma mărturiei fiicei sale, femeia susţine că nu vrea nimic de la Cristian Tabără, care i-a rămas prieten şi după terminarea relaţiei. Copilul a fost însă acela care nu a acceptat ca cel pe care l-a privit ani de zile ca pe un tată să nu fie tras la răspundere şi, la mijlocul lunii mai, s-a dus la Poliţie. Aici a povestit cum a fost „pipăită" de fostul iubit al mamei ei. „Totul s-a întâmplat anul trecut, într-o noapte de mai, când noi eram la el acasă. Fetiţa mi-a zis, şocată, abia după o săptămână ce s-a întâmplat. Cum i-a ridicat micuţei tricoul şi cum i-a pus mâna. Culmea! El a recunoscut, dar a zis că a fost doar o curiozitate. A vrut să vadă cum arată o fată de vârsta ei ", a spus revoltată Alina. "Cristi nu este omul care vrea să pară. Are foarte multe ascunzişuri. Are o doză de perversitate, pe care presupun că o au mulţi. Pare un om echilibrat, calm, dar este foarte retras. Nu are prieteni şi nu-i place să meargă la petreceri",a mai declarat Alina.

Incercare eșuată de căsnicie

Cristian Tabara neagă orice acuzație, în timp ce cunoștințele și prietenii din Oradea îl descriu ca pe un om cu un caracter impecabil, chiar dacă a fost căsătorit de cel puțin trei ori și a avut mai multe iubite. Una dintre fostele sale soții, Daiana Ghender, în prezent managerul Grădinii Zoologice din Oradea, nu îl crede în stare de viol pe cel care a publicat două cărți despre religie și credință. Căsătoriți pentru câteva luni, în urmă cu douăzeci de ani (1990 - 1991), cei doi s-au despărțit după ce Daiana Ghender a constatat că bărbatul cu care își unise destinul nu era ceea ce părea. „Am avut o încercare eșuată de căsnicie. Ca femeie eu îmi doream o familie pe care el nu putea să mi-o ofere. Nu spun că era impotent, ci doar că, din diverse motive, astăzi eu am un copil și el nu", a declarat Daiana Ghender. Aceasta a subliniat că problemele lui Cristian Tabără nu erau fizice, ci mai mult psihice, ca dovadă faptul că n-ar fi fost în stare să-și încheie stagiul militar, obligatoriu la acea vreme. Întrebată dacă Cristian Tabără poate fi catalogat drept afemeiat, aceasta a spus doar că Tabără a avut mai multe soții și iubite și că nu este în măsură să tragă astfel de concluzii. Dosarul divorțului dintre cei doi a fost distrus, după cum ne-a informat Cristi Danileț, vicepreședinte la Judecătoria Oradea. „Fiind vechi de 20 de ani, dosarul a fost ars, conform procedurii", a spus Cristi Danileț. Nici prietenii lui Cristian Tabără nu-l consideră capabil de gesturi nepotrivite vizavi de un minor. "Sunt în stare de șoc. Este un tip de o probitate morală extraordinară. Nu aș putea să cred niciodată așa ceva despre el. Este exclus, un tip integru, care știe ce face. Sigur cineva vrea să-i facă rău", a declarat pentru Adevărul de Seară ediția de Oradea Rodica Boitoș, redactor șef Connect.  "Nu pot să cred că-I adevărat. Nu pot să-l văd făcând rău cuiva, mai ales că a făcut Teologia. Eu cred că este vorba despre o înscenare", a spus Lia Tătar, fostă colegă și fostă vecină de bloc cu Cristian Tabără.

"Sunt acuzaţii care nu pot fi confirmate, iar eu nu am nici un fel de legătură cu acestea. Cum pot exista martori, dacă aceste lucruri nu s-au întâmplat? Nu am fost citat sau măcar înştiinţat că există un astfel de dosar pe numele meu, dar sper ca toate aceste lucruri să se termine cât mai repede"

Cristian Tabără

"Îl stiu pe Cristi din 1993, de când am fost colegi. Am ținut multă vreme legătura și după ce a plecat la București. Mi se pare o farsă stupidă, de prost gust.  Și dacă s-a ajuns până la un dosar penal, e trist. Cred că faptul că este vorba de fiica unei foste iubite spune multe"

Camelia Bușu, redactor șef la Jurnal bihorean și fostă colegă cu Cristian Tabără.

„Am și eu o fiică. Nu aș vrea să fiu în locul mamei fetiței. Dacă acuzațiile sunt reale, mi-aș dori ca acesta să plătească pentru ce a făcut. Dacă nu sunt adevărate, îi doresc tot binele din lume"

Daiana Ghender, fosta sotie

Există o plângere, nu un dosar

Un ziar central a publicat un articol in care se sustinea căa există un dosar penal impotriva lui Cristian Tabara, sub acuzatia de viol a unei persoane minore. Biroul de Presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a negat, printr-un comunicat, existenţa unui dosar penal, dar a confirmat existenţa plângerii depuse de catre  Alina Budnaru.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite