VIDEO + FOTO O orădeancă se căsătorește sâmbătă cu omul de televiziune Cristian Tabără

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prieteni de-ai orădencei în vârstă de 26 de ani au confirmat că cuplul format din Cristian Tabără și Loredana Lascu a trimis de ceva vreme invitațiile de nuntă și că marele eveniment ar urma să aibă loc sâmbătă.

Cristian Tabără este acuzat că a pipăit fetița de 12 ani a unei foste iubite

Prietenii și cunoscuții lui Cristian Tabără cred că este vorba despre o înscenare


Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără


O prezență discretă, amabilă și foarte plăcută. Așa poate fi viitoarea soție a omului de televiziune Cristian Tabără. Mulți ani a lucrat în presă, însă de curând a părăsit domeniul, după ce revista la care era angajată a fost închisă.

Deși a fost prezentatoare TV mai mulți ani, Loredana Lascu, nu este o fire comunicativă. Foarte discretă cu viața personală, foștii colegi spun că au aflat foarte târziu despre idila dintre Loredana și Cristian Tabără. "Am aflat după mulți ani că sunt împreună, niciodată nu a zis nimic", a declarat o fostă colegă. Aparițiile celor doi în public au fost rare, deoarece se întâlneau mai des la București, unde orădeanca mergea de câte ori avea ocazia.



Dă CLICK pe poză pentru fotogalerie

image

Loredana Lascu (26 ani) a cochetat din liceu cu presa. Era cea mai înfocată ascultătoare a postului de radio Sonvest și colabora la realizarea topurilor muzicale. O vreme a cochetat cu scena, cântând în formția de muzică ușoară Enjoy. A urmat cursurile de canto ale Școlii de Arte Francisc Hubic din Oradea și a absolvit cursurile Facultății de Litere. După ce a cochetat cu muzica, Loredana a decis să se reorinteze spre ceva mai serios, știrile TV. Pe micul ecran a debutat ca prezentatoare la Televiziunea Transilvania din Oradea, aparținând fraților Micula. Inițial a prezentat jurnalul de dimineață, mai apoi a ajuns prezentatoarea principalului jurnal al televiziunii locale. Colegii cu care a lucrat în TV spun despre Loredana că este foarte serioasă, o bună profesionistă și o foarte bună prezentatoare. "Este prezentatoarea care nu a dat niciodată nicio bâlbă. Foarte profesionistă", a spus un fost coleg. "Loredana Lascu. "Roboţel" - aşa îi ziceam :) Era prezentatoarea care dădea cele mai puţine bâlbe. De fapt... Nici nu-mi amintesc vreo bâlbă de-ale ei. La materialul făcut la un an de Transilvania TV, colegii mei nu au reuşit să găsească prin arhive nici un rateu de-al Loredanei. E fata pentru care mă ridicam din pat, de lângă nevastă, pe la ora 3, :D pe bune, o luam de acasă cu maşina şi plecam spre redacţie să pregătim jurnalul dimineţii, care începea la ora 7. Îşi învăţa întotdeauna textele şi nu aveam nici cea mai mică problemă că va da rateuri în timp ce Mihai şi Flavius ziceau bancuri în platou, la "Oradea în direct". Acum lucrează la o stradă distanţă de televiziune, la o revistă", așa o descrie pe Loredana fostul producător al știrilor de la Televiziunea Transilvania, Adrian Laboș, într-un material despre aniversarea a 5 ani de TTV.

Loredana a renunțat la televiziune când a primit o ofertă de la revista Audio Video Magazin, unde a ocupat postul de redactor șef adjunct, până de curând, când revista s-a închis din cauza problemelor financiare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite