FOTO Elan Schwartzenberg a ajuns printre primii, dintre invitații lui Ţiriac la Balc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jurul orei 15, pe pista Aeroportului Oradea au început să sosească invitații de seamă ai lui Ion Țiriac, pentru tradiționala partidă de vânătoare de la Balc. Printre primii invitați care au ajuns în Oradea au fost oamenii de afaceri Elan Schwartzenberg şi Mihai Tufan.

UPDATE ora 15.30: La ora 15 o aeronavă Cessna 250 a aterizat pe aeroportul Oradea. Nu se știe cine este proprietarul avionului, însă la bordul acestuia se afla afaceristul Mihai Tufan. La scurt timp, în jurul orei 15.05, pe pista Aeroportului Oradea a aterizat o altă aeronavă.

„În urmă cu puțin timp, o aeronavă Galaxy Gulfstream aparținând Țiriac Air, având la bord șase persoane, printre care și omul de afaceri Elan Schwartzenberg a aterizat în Oradea", a spus Gheorghe Pasc. Pe pista aerogării orădene mai este așteptat, în jurul orei 16, un alt avion Cessna, tot din flota Țiriac Air. „Aeronava va aduce numai echipamentul pentru vânătoare, care a deja pornit de la Debrecen. Avionul va fi garat în Aeroportul Oradea până duminică la ora 15, când va decola spre Rotterdam", a mai declarat Pasc.

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vizualiza mai multe imagini de la aeroportul din Oradea

Niciunul dintre invitații care au ajuns deja nu au dorit să facă vreo declarație, refuzând să stea de vorbă cu presa. În plus, nu se știe unde a aterizat avionul care ar trebui să-l aducă pe omul de afaceri Ion Țiriac, organizatorul partidei de vânătoare de la Balc.

Oaspeți de seamă

Potrivit informaţiilor primite de la Gheorghe Pasc, comandantul Aeroportului din Oradea, două curse private au fost anunţate pentru astăzi, la Oradea. „Am primit planurile de zbor pentru două aparate. Este vorba despre un Galaxy aparţinând Ţiriac Air, care va porni de pe Aeroportul Otopeni şi va ajunge la Oradea în jurul orei 14.45, iar celălalt este un Cessna 560, aflat în proprietatea Porsche, care va porni din Debrecen şi va ajunge la Oradea la ora 16.00", a declarat, pentru Adevărul, Gheorghe Pasc.

Vom reveni cu detalii

Miliardarul Ion Ţiriac, acuzat că organizează orgii la Balc

Andreea Bănică şi Corina îi vor "încânta" pe magnaţii sosiţi la vânătoarea organizată de Ţiriac la Balc

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite