Andreea Bănică şi Corina îi vor "încânta" pe magnaţii sosiţi la vânătoarea organizată de Ţiriac la Balc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul 20-21 ianuarie, magnaţii Europei vor face popas la Balc, în Bihor, pentru vânătoarea organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac. Conform unor surse, pregătirile sunt în toi, printre invitaţii la vânătoarea de mistreţi se numără Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, dar și Wolfgang Porsche, moștenitorul companiei producătoare de autoturisme.

Cu toate că nicio autoritate din Bihor nu doreşte să dea detalii despre vânătoarea organizată la Balc de milionarul Ion Ţiriac, unele surse spun că în penultimul weekend din această lună magnaţii invitaţi se vor delecta cu femei frumoase din muzica românească. Astfel, la cea de-a opta ediţie a tradiţionalei vânători, se pare că vor cânta Andreea Bănică, dar şi Corina Bud.

Aeroportul Debrecen, în loc de Oradea

Anul trecut, vânătorii VIP invitați de miliardarul Ion Țiriac pe domeniul cinegetic de la Balc au fost așteptați degeaba la Aeroportul din Oradea. Un singur vânător, sosit de la București, a ales să folosească aeroportul din Oradea, ceilalți aterizând, ca în 2010, pe aeroportul din Debrețin, Ungaria. De altfel, Țiriac nu a mai venit pe Aeroportul din Oradea de la incidentul din 2009, când avionul care transporta invitații și pe fiul acestuia, Ion Ion, a ieșit de pe pistă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite