Elevul mort în excursie, pe Valea Sighiştelului, suferea de mai multe boli. Pneumonia virală toxică i-a fost fatală.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul suferea de mai multe boli
Paul suferea de mai multe boli

Medicii legişti au făcut public rezultatul necropsiei în cazul elevului de 12 ani decedat, ieri, în timpul unei excursii pe Valea Sighiştelului. Dacă dosarul medical de la şcoală arăta că Paul Rostaş era perfect sănătos, medicii legiştii au cu totul o altă părere.

Paul Voicu Rostaş (12 ani), elev la Şcoala cu clasele I-VIII "Nicolae Popoviciu", din Beiuş, a decedat, ieri, în timpul unei excursii pe Valea Sighiştelului, din judeţul Bihor. Băiatul a căzut la pământ şi cu toate eforturile depuse de medici el nu a mai putut fi readus la viaţă. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga din Beiuş, iar în cursul zilei de astăzi medicii legişti au avut rezultatele necropsiei.

Pneumonie virală hipertoxică, este diagnosticul pus de legişti, aceasta fiind principala afecţiune care a dus la decesul băiatului. "Elevul era bolnav. Avea pneumonie virală toxică, o boală gravă la copiii. Pe lângă acestea au mai fost descoperite şi altele cum ar fi distrofie hepatică şi apă la plămâni", ne-a spus dr. Gabriel Mihalache, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Bihor.

În zilele următoare, Paul va fi înmormântat în satul bihorean Lunca, acolo unde în urmă cu un an a fost îngropat şi fratele lui mai mare, în vârstă de 13 ani.  

Familia copilului mort pe Valea Sighiştelului este distrusă. În urmă cu un an şi-au îngropat un băiat în vârstă de 13 ani

Un elev din Bihor, aflat în excursie cu colegii, a murit după ce i s-ar fi făcut rău

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite