FOTOGALERIE Cum a schimbat emisiunea "Dansez pentru tine" viața orădenilor Ilaria, Cornel și Petrișor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilaria și-a dedicat viața dansului și după participarea la emisiune
Ilaria și-a dedicat viața dansului și după participarea la emisiune

Emisiunea "Dansez pentru tine" le-a marcat destinul și le-a schimbat cursul vieții. Ilaria Cherloabă, Cornel Ogrean și Petrișor Ruge au povestit pentru Adevărul de Seară Oradea cum li s-a schimbat viața după emisiune și ce fac acum. Toți au un numitor comun, dansul, activitatea cu care s-au lansat în viața publică. Cei trei vor dansa și în finala din această seară.

EXCLUSIV: Povestea mamei Ellei, câştigătoarea de la "Dansez pentru tine"

Orădeni care s-au făcut remarcați în show-bizul românesc

După emisiune cei trei orădeni au devenit mici vedete. Însă doar Petrișor Ruge a rămas în atenția publicului, după ce Andreea Bălan, partenera lui din timpul emisiunii, l-a luat în echipa ei de dansatori. Totodată, orădeanul continuă să danseze și cu echipa de balet a emisiunii care l-a lansat.   

Orădenii Ilaria Cherloabă, Cornel Ogrean și Petrișor Ruge pot fi văzuți din nou pe ringul de la "Dansez pentru tine", în această seară. Ilaria va dansa Hip hop împreună cu alți șase foști concurenți, Cornel Ogrean dansează cu cea care i-a fost parteneră, Elena Gheorghe, un vals. Petrișor Ruge dansează cu Andreea Bălan.

Ilaria Cherloabă continuă să predea dans

Ilariei nu i-a fost străin dansul înainte de a participa la preselecţia pentru cunoscuta emisiune de TV. Ea a făcut parte din trupa de dans modern „Cool Style" din Oradea. Acum ea continuă să predea cursuri de dans copiilor, la fel cum făcea înainte să devină cunoscută. "Predau cursuri de dans copiilor, la o sală de la Grădinița 49, din Oradea. Îmi place foarte mult ceea ce fac", a mărturisit Ilaria. Tânăra orădeancă este mai nou și antrenoare de zumba. "Mi-am luat atestatul în luna septembrie, la Bratislava. Am diplomă de instructor. În Oradea sunt doar trei instructori atestați", spune tânăra. Și asta nu e tot. Împreună cu Cornel Ogrean, Ilaria face show-uri la nunți, botezuri și diferite evenimente. "Colaborez cu Coco (Cornel Ogrean n.r.). Facem împreună un show pentru diferite evenimente, care are mare succes. Ceea ce facem noi este mai mult decât un simplu spectacol, este un adevărat show", subliniază tânăra dansatoare.



Dă Click pe poză pentru o fotogalerie cu Ilaria, în timpul emisiunilor

Ilaria Cherloabă caută o clinică pentru tatăl ei

A dansat pentru tatăl bolnav

Ilaria a dansat cu Liviu Vârciu

Ilaria Cherloabă a dansat pentru tatăl ei, grav bolnav. Partenerul ei a fost Liviu Vârciu și a reușit să se claseze pe locul II în cadrul emisiunii. Spune că cea mai mare satisfacție a ei este faptul că starea de sănătate a tatălul ei s-a îmbunătățit. "Din punct de vedere medical nu există vindecare pentru boala lui. Dar el continuă tratamentul, ca boala să nu mai evolueze. Moralul lui este cu mult mai bun acum, ceea ce e foarte important. Faptul că am câștigat l-a ajutat foarte mult", recunoaște Ilaria



Dă Click pe poză pentru o fotogalerie cu Ilaria și părinții ei

Ilaria cu părinții, după câștigarea concursului

"Ne felicită lumea pe stradă pentru Ilaria"

Cornel Ogrean, "antrenează" mirii pentru ziua cea mare

Cornel Ogrean concepe toate coregrafiile dansurilor pe care le face în timpul show-urilor împreună cu Ilaria. "Avem un program de 30 de minute, facem nouă dansuri, latino și standard. Noi suntem și coregrafi și dansatori", mărturisește orădeanul. Anul viitor își va deschide o sală de dans, unde va organiza cursuri și va face coregrafie pentru miri. Și în acest proiect va colabora cu Ilaria Cherloabă. El recunoaște că emisiune i-a schimbat aproape în totalitate viața. "Participarea la emisiune este un avantaj pentru noi, în ceea ce facem acum. Tot ce facem datorăm acestei emisiuni. Nu pot să-mi imaginez viața mea fără "Dansez pentru tine", nu văd cum ar fi fost dacă nu aș fi participat la emisiune", spune Cornel Ogrean.



Cornel Ogrean a dansat şi a salvat două vieţi

Cornel Ogrean spune că viața lui s-a schimbat radical datorită show-ului "Dansez pentru tine"

Are un job de vis

Pe lângă meseria de dansator, Cornel Ogrean lucrează și ca operator pe calculator, la o firmă care se ocupă de arhivarea unor biblioteci din Germania și Elveția. Spune că are job-ul de vis. "M-am angajat la firmă în urmă cu un an, când am terminat colaborarea cu Pro TV. Multă lume și-ar dori job-ul meu, care este foarte ok din toate punctele de vedere", mărturisește dansatorul.

Cornel Ogrean a dansat împreună cu Elena Gheorghe, pentru a-i oferi o viața mai bună fratelui său, Ghiță, imobilizat în scaunul cu rotile. Cornel a spus pentru Adevărul de Seară că viața lui Ghiță s-a schimbat radical după emisiune. "Ghiță este foarte bine. Este un om independent, așa cum și-a dorit. Visul lui s-a împlinit. A început să meargă la școală și de fiecare dată se dă mare cu notele primite, care sunt foarte mari. Este cu totul altceva", subliniază tânărul.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu Petrișor, pe ringul de dans

Andreea Bălan, partenera lui Petrișor la "Dansez pentru tine" l-a luat pe orădean în trupa ei de dansatori

Petrișor Ruge, pe scenele lumii

 La 21 de ani, Petrişor Ruge nu se consideră un om de succes, însă este fericit să se ştie plăcut de marele public. Povestea  sa de succes a început cu participarea la emisiunea "Dansez pentru tine", de atunci viaţa sa de orădean liniştit fiind transformată radical. În momentul de faţă locuieşte la Bucureşti şi munceşte intens la "Dansez pentru tine", alături de o echipă de profesionişti.  Petrişor consideră că emisiunea "Dansez pentru tine" a contat foarte mult în evoluţia sa ca dansator, fiind rampa sa de lansare. "Până să fiu concurent nu ştiam mare lucru despre alte stiluri de dans. Muncind zilnic, ore întregi fără pauze, emisiunea m-a ajutat foarte mult să cresc ca dansator. Acum cunosc peste 24 de stiluri de dans, lucru destul de rar în lumea dansului, pentru că în general dansatorii se axează pe un singur stil, iar eu cu Andreea am reuşit să trecem, credem noi, de acest prag", spune Petrişor.  Orădeanul crede că acum se poate trăi din dans, cu condiţia să ai talent şi să te poţi face remarcat. Deşi prin parteneriatul cu Andreea Bălan a prins gustul scenei, nu se gândeşte încă la un proiect muzical, fără a exclude posibilitatea de a se apuca şi de cântat, la un moment dat. Se declară îndrăgostit de Mexic, unde şi-ar dori să poată lucra, ca dansator profesionist. 



Dă click pe poză pentru o fotogalerie cu Petrișor Ruge

Petrișor Ruge
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite