UPDATE "Blestemul" din familia adolescentei câştigătoare la "Dansez pentru tine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Dumitru, mama Ellei, concurenta care a câştigat competiţia  "Dansez pentru Tine", este un model de supravieţuire. Hunedoreanca are un handicap grav, după ce a fost înjunghiată de fostul soţ. Imobilizată la pat, s-a văzut nevoită să munceasă pentru familia ei. Soţul Simonei a trecut, de asemenea, printr-o experienţă îngrozitoare.

FOTOGALERIE Cum a schimbat emisiunea "Dansez pentru tine" viața orădenilor Ilaria, Cornel și Petrișor

Ella Dumitru, eleva din municipiul Hunedoara care a câştigat, împreună cu actorul Octavian Strunilă, concursul „Dansez pentru tine” a reuşit să aducă bucuria în sânul unei familii zdruncinată de greutăţi. În luna mai a acestui an, cu puţin timp înainte ca Ella să se înscrie în competiţia dansatorilor, Adevărul de Seară Hunedoara a publicat povestea de Simonei Dumitru (42 de ani), mama adolescentei rămasă paralizată de mai bine de 11 ani, după ce fusese înjunghiată de fostul ei soţ, însă nevoită să muncească pentru familia ei.

Înjunghiată de fostul soţ
Simona Dumitru are un handicap grav, căpătat după ce fostul soţ a încercat să o omoare, când ea a intentat divorţ. (Bărbatul a ispăşit o pedeapsă de un an şi 11 luni de închisoare, şi nu a mai plătit niciun fel de daune pentru atrocitatea comisă). Paralizia i-a cuprins partea inferioară a corpului şi nu îşi poate folosi decât braţele şi capul. Chiar şi aşa, mama Ellei este nevoită să muncească, pentru că familia ei nu ar putea trăi numai din pensia de handicap pe care aceasta o primeşte.

Simona Dumitru. D.G.

„Am învăţat să cos şi să fac prăjituri, dar activitatea care ne aduce un venit, cât să ne mai putem descurca, este lucrul la bijuteriile hand-made din pietre semipreţioase şi mărgele. Am fost nevoită să învăţ să mă descurc şi în noua mea situaţie, ca să supravieţuiesc”, a povestit hunedoreanca, pentru Adevărul de Seară. Uneori, lucrul la un set de bijuterii din jad, onix sau piatra soarelui se întinde pe durata a două - trei zile, însă munca este plăcută, iar bijuteriile realizate de Simona sunt foarte apreciate.

Necazul a lovit din nou
În ciuda handicapului de care suferă, Simona Dumitru a reuşit să îşi refacă viaţa, recăsătorindu-se. Dar blestemul a lovit din nou. În luna august, Gheorghe Panduru, tatăl hunedorencei, eliberat din închisoare după ce îşi ispăşise pedeapsa pentru uciderea unei femei, s-a întors cu poftă de răzbunare. Înarmat cu un topor şi cu o sticlă de acid sulfuric, bărbatul de 63 de ani a năvălit în casa familiei Dumitru, a lovit-o pe mama Simonei cu toporul în cap şi în umeri, aproape omorând-o, şi a aruncat acidul de baterie pe picioarele tatălui Ellei, arzându-l grav. Bărbatul a fost arestat, în timp ce victimele lui au avut nevoie de luni de spitalizare.


Perechea câştigătoare, cu actorul Octavian Strunilă
Ella Dumitru a participat la show-ul “Dansez pentru tine”, împreună cu actorul Octavian Strunilă. Perecehea Ellei a învins în finala competiţiei dansatorilor, difuzată la PRO TV miercuri 1 decembrie, iar pentru  perfomanţa ei a primit marele premiu în valoare de 60.000 de euro.

Octavian Strunilă şi Ella Dumitru au fost preferaţii telespectatorilor
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite