Cristian Tabără se căsătorește astăzi cu Loredana Lascu, mai tânără decât el cu 17 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul iscat în urma acuzațiilor de pedofilie la adresa lui Cristian Tabără nu a reușit să împiedice nunta dintre directorul departamentului Film de la TVR și orădeanca Loredana Lascu. Prieteni invitați la eveniment au confirmat pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea, că cei doi își sărbătoresc astăzi căsătoria.

O orădeancă se căsătorește sâmbătă cu Cristian Tabără

Cum viața lui Cristian Tabără, omul cu „Parte de carte”, s-a transformat în ultima săptămână într-un scandal mediatic, nunta acestuia și toate detaliile ce țin de eveniment au fost ținute la secret. Cu toate acestea, unul dintre prietenii care au primit invitație la nuntă, ne-a confirmat că evenimentul are loc astăzi, dar nu la Oradea. „Cununia civilă și religioasă se desfășoară într-un loc diferit de cel al nunții”, a declarat un invitat. Potrivit acestuia, motivul pentru care mirii au ales să se căsătorească în alt județ a fost dorința lor de a sta departe de ochii presei.

Prietenii și cunoscuții lui Cristian Tabără cred că este vorba despre o înscenare

Fosta soție și prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Scandal

Cunoscutul realizator de televiziune este acuzat că ar fi violat fata de 12 ani a fostei sale iubite, Alina Bodnaru. Deocamdată polițiștii au decis neînceperea urmăririi penale iar Alina Bodnaru este bănuită că ar fi iscat acest scandal din dorința de a se răzbuna pentru dragostea pierdută.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite