Amenzi la Iaşi pentru consum de băuturi alcoolice lângă secţiile de vot şi continuarea campaniei electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegeri locale Iaşi
Alegeri locale Iaşi

Oamenii legii au dat două amenzi de câte 200 de lei unor bărbaţi care au băut bere în apropierea secţiei de votare, dar şi un avertisment scris pentru unul care la Târgu Frumos îi spunea unei femei cu cine să voteze. 

"În cursul zilei de 10.06.2012, ora 11.00, preşedintele secţiei de votare nr.1 Bivolari a sesizat faptul că în perimetrul celor 500de metri, arondaţi secţiei de votare se comercializează şi se consumă băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului au fost identificaţi C. Costel şi H. Marian care consumau câte o bere spunând că au fost serviţi de către C. Romeo, administratorul magazinului alimentar", au anunţat oamenii legii.

REZULTATE ALEGERI LOCALE Pot vota 684.480 de ieşeni. Candidează 872. Află rezultatele votului, duminică, pe adevarul.ro

Administratorul a afirmat că le-a cerut consătenilor să consume berea acasă. Cei doi bărbaţi au primit câte o amendă de 200 de lei, iar administratorul barului a fost sancţionat cu avertisment. Tot cu avertisment scris a fost sancţionat şi Lucian S., de 25 de ani, care la Târgu Frumos ducea oamenii la secţia de vot şi le spunea cu cine să voteze. 

Cine candidează în Iaşi la alegerile locale. Listele complete

Unde votează principalii candidaţi la alegerile locale din Iaşi

Sesizarea a fost făcută de preşedintele Biroului Electoral din Tg. Frumos. "Lucian S., din oraşul Târgu Frumos, se afla împreună cu o femeie de 43 de ani din localitate şi pe care a condus-o la sediul secţiei de votare, urmând ca aceasta să voteze cu un anumit candidat indicat de tânărul în cauză. S. Lucian a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale", au anunţat oamenii legii.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite