Unde votează principalii candidaţi la alegerile locale din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalii candidaţi pentru funcţiile de primar al Iaşiului şi de şef al judeţului au anunţat unde îşi vor exercita dreptul de vot.

Primarul în funcţie Gheorghe Nichita, intrat în cursa pentru un nou mandat la cârma municipiului Iaşi din partea PSD, a votat la ora 9.00, la Liceul de Informaticp din Copou, secţia 37.

Medicul Tudor Ciuhodaru, candidat din partea "Alianţei pentru Iaşi", va vota la 10.30 la una din secţiile de la Liceul "Garabet Ibrăileanu" din Copou. Nicuşor Păduraru, din partea PDL,  va vota la secţia de la Grădiniţa nr. 21 de pe Şoseaua Naţională.

REZULTATE ALEGERI LOCALE Pot vota 684.480 de ieşeni. Candidează 872. Află rezultatele votului, duminică, pe adevarul.ro

Petru Movilă, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, va vota la secţia de la Şcoala "Ghe. Asachi" de pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Totodată, ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a venit la Iaşi pentru a putea vota. Acesta şi-a exercitat dreptul de vot la o secţie din Păcurari. 

Rezultate alegeri locale 2012:

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite