34 de păcănele contrafăcute, confiscate în Iaşi după o razie de amploare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF) Iaşi, împreună cu poliţişti au percheziţionat ieri, 31 ianuarie, 19 săli ale unor societăţi din municipiu care se ocupă cu exploatarea jocurilor de noroc. Zeci de aparate au fost confiscate, după ce oamenii legii au descoperit că administratorii societăţilor foloseau softuri falsificate.

Iaşi: Arestat după ce a pierdut la păcănele

Ofiţerii SIF au descins aseară la 19 săli de joc din municipiul Iaşi, după ce poliţiştii s-ar fi sesizat din oficiu cu privire activitatea ilegală a unor societăţi de profil din Iaşi. Poliţiştii au confiscat 34 de aparate pentru jocuri de noroc electronice, documente de evidenţă a încasărilor zilnice, precum şi înregistrări video din cele 19 săli de joc. 

Reprezentanţii societăţilor s-au ales cu dosare penale, după ce ar fi reprodus un program folosit în industria internaţională a jocurilor de noroc, după care ar fi preluat marca programului pentru a obţinute încasări ilegale. 

„Aparatele de joc urmează să fie expertizate de către specialiştii în domeniu. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi“, a spus Mădălin Ţăranu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente de la Iaşi!

Iaşi: Prinşi la păcănele cu drogurile în buzunare (VIDEO)

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook aici

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite