Iaşi: Prinşi la păcănele cu drogurile în buzunare (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri suspecţi că distribuiau droguri amicilor din cartierul Mircea cel Bătrân au fost duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Gabriel Holban (23 de ani) şi Octavian Mihalacenco (21 de ani), cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, sunt suspectaţi că distribuiau şi comerciliazau droguri de risc, resepctiv canabis, provenite din Madrid, Spania.

Canabisul, susţin anchetatorii, era dintr-o plantaţie ce aparţine unui cetăţean spaniol. Drogurile ajungeau în Iaşi ambalate în pungi de plastic care erau apoi ascunse în bagaje transportate cu autocarul. Oamenii legii spun că pentru distribuirea drogurilor, cei doi s-ar fi folosit şi de nişte consumatori afiliaţi reţelei.

Tinerii au fost supravegheaţi în ultimele patru zile. Luni, procurorii DIICOT Iaşi împreună cu poliţiştii de frontieră au realizat flagrantul, într-un club de jocuri de noroc din cartierul Mircea cel Bătrân.

Procurorii spun că au găsit la Octavian Mihalacenco aproximativ 20 de grame de canabis, un set de foiţe de ţigară şi o folie ce conţinea şapte comprimate de „Exforge", şi 140 de pachete de ţigări cu timbru de acciză din Republica Moldova.

În urma percheziţiilor domiciliare, procurorii au descoperit acasă la Gabriel Holban aproximativ 330 de grame de canabis, care ar fi fost adus recent de Octavian Mihalacenco din Spania, 18 plicuri de dimensiuni mici folosite pentru comercializarea drogurilor, un pachet de foiţe de tutun, precum şi mai multe pastile ce urmează să fie expertizate pentru a se stabili originea acestora.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite