Iaşi: Arestat după ce a pierdut la păcănele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un locotenent al Cordunenilor a făcut scandal, la sfârşitul săptămânii trecute, într-un bar după ce a pierdut bani la jocurile de noroc. Silviu Gâtlan a lovit aparatul şi a înjurat agenţii de pază. Tânărul a fost arestat pentru 29 de zile.

Un locotenent al clanului Corduneanu a ajuns din nou după gratii, la patru luni după ce a fost pus în libertate. Silviu Gâtlan a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce a făcut scandal într-un bar şi a încercat să lovească agenţii de pază.

Potrivit anchetatorilor, vineri dimineaţă, tânărul a jucat la aparatele electronice, dintr-un bar 77777, de pe bulevardul Socola. Pentru că ar fi pierdut bani la păcănele, Gâtlan s-ar fi enervat şi a cerut angajaţilor localului să-l cheme pe administrator.

În jurul orei 3.00, locotenentul Cordunenilor, a spart pahare şi o scrumieră şi a lovit aparatul electronic. La faţa locului a venit o echipă de agenţi de pază. Gâtlan ar fi scos un cuţit şi o rozetă şi a început să ameninţe, să înjure agenţii de pază şi a încercat să-i lovească. În bar au ajuns şi poliţiştii, care l-au dus pe tânăr la audieri. Procurorii au propus arestarea lui Gâtlan, iar Judecătoria Iaşi a dispus ca acesta să stea după gratii 29 de zile.

Citiţi şi:

Iaşi: Membru al clanului Corduneanu arestat la Baia Mare

Iaşi: Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie (FOTO)

„Este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a declarat procurorul Irina Perjoiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Gâtlan a făcut recurs, iar ieri acesta a fost judecat de Tribunal.

Judecat la Baia Mare
Interlopul mai este cercetat într-un dosar pentru lovire şi ultraj alături de Bogdan Corduneanu. Cel din urmă a fost rearestat pe 29 iunie, de Tribunalul Maramureş. Oamenii legii au cerut şi arestarea lui Gâtlan, dar discutarea propunerii s-a amânat pentru sfârşitul lunii iulie pentru că tânărul ar fi suferit o intervenţie chirurgicală.

Gâtlan este judecat alături de alţi 26 de membri ai clanului Corduneanu de Tribunalul Maramureş pentru înşelăciune şi spălare de bani. Tânărul a ieşit din Penitenciarul Gherla, în luna martie,  împreună cu alţi 10 inculpaţi. Curtea de Apel Cluj, care l-a pus în libertate, i-a pus în vedere să nu folosească şi să nu poarte arme.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite